Βάλτε μαύρη δαντέλα στο φθινόπωρο σας!

beb38273d9544eb0725ef836f88d21dcΗ δαντέλα από μόνη της είναι ένα λατρεμένο ύφασμα. Είναι ρομαντική, μπορεί να αποπνέει αθωότητα και αισθησιασμό ταυτόχρονα. Ο τρόπος που μπορεί να φορεθεί δεν έχει περιορισμούς και πλέον δεν είναι μόνο για να μένει κρυφή μέσα στα εσώρουχα. Φέτος το φθινόπωρο, αλλά κατ’ επέκταση και τον χειμώνα μπορείτε να φοράτε δαντέλα και κυρίως μαύρη! Από μόνο του ως χρώμα είναι πολύ επιβλητικό, όταν προσθέσουμε μάλιστα και την υφή της δαντέλας γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Φορέστε την με μαύρες γόβες, ένα μαύρο μπουστιέ και με μία σατέν ροζ φούστα και βγείτε κάνοντας το δικό σας σικάτο “fashion statement”. Υπάρχουν ακόμα και υπέροχα πλεκτά με μαύρη δαντέλα. Μπορείτε επίσης να φορέσετε μαύρες δαντελένιες κορδέλες στα μαλλιά για μία πιο διακριτική λεπτομέρεια. Είναι επίσης υπέροχη για να τη συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας floral κομμάτια αυτό το φθινόπωρο.

Το κλειδί είναι να βρείτε εκείνη το σχέδιο που αποπνέει πολυτέλεια, ακόμη και αν δεν είναι. Έτσι θα έχετε ένα όμορφο accessoire που θα μπορείτε να το φοράτε και να αισθάνεστε υπέροχα μέσα σε αυτό χωρίς να έχετε ξοδέψει μία περιουσία, ειδικά σε αυτές τις εποχές που σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα.
a_3x-horizontal

Κι αν σας “τρομάζει” η δαντέλα, αλλά σας γοητεύει, “δοκιμάστε” την σε μικρές λεπτομέρειες. Εμείς απλώς σας προτείνουμε μερικά από τα πιο όμορφα ρούχα που κυκλοφορούν… εσείς θα δημιουργήσετε το στυλ που σας ταιριάζει!

You may also like