Βιβλιοπρόταση: “Η πόλη των θηρίων” της Ιζαμπέλ Αλιέντε

isabel 2Η Ιζαμπέλ Αλιέντε είναι γνωστό ότι είναι μία συγγραφέας- εγγύηση για όλους τους βιβλιοφάγους που λατρεύουν τις γλαφυρές περιγραφές και τη μυστηριώδη απεικόνιση της πραγματικότητας και της ζωής.
Η “Πόλη των θηρίων” είναι μία καταπληκτική περιπέτεια που απευθύνεται σε αναγνώστες κάθε ηλικίας και όλων των ενδιαφερόντων. Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας και συνδυάζει με τρόπο αριστοτεχνικό και ταυτόχρονα λιτό, την περιπέτεια, τη μαγεία, το χιούμορ και όμορφες και ξεχωριστές εικόνες του φυσικού περιβάλλοντος.
Η συγγραφέας επιδιώκει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη με τις αναφορές της σε μείζονα ζητήματα της εποχής μας, όπως η ειρήνη, το πνεύμα και οι περιβαλλοντικές αλλαγές.

Λίγα λόγια για την ιστορία:
Ο Αλεξάντερ Κολντ είναι ένας αμερικανός έφηβος στην ηλικία των 15 ετών, ο οποίος πηγαίνει σε μία αποστολή στον Αμαζόνιο μαζί με την εκκεντρική γιαγιά του Κέιτ Κολντ. Η Κέιτ Κολντ είναι δημοσιογράφος και έχει αναλάβει να γράψει ένα άρθρο σχετικό με ένα άγνωστο και παράξενο πλάσμα, το Θηρίο. Οι νεαροί πρωταγωνιστές, ο Αλεξάντερ και μία νεαρή φίλη που γνώρισε εκεί, η Νάντια, παρέα με έναν 100χρονο σαμάνο εισχωρούν στην ζούγκλα του Αμαζονίου, και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, ξεκινούν ένα ατελείωτο ταξίδι σε μια μυστηριώδη περιοχή, όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου χάνονται, οι Θεοί μπερδεύονται και τα πνεύματα συνοδεύουν τους ζωντανούς.
Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους που λατρεύουν τα παραμύθια και το μυστήριο…

You may also like