Βρήκαμε τα αντηλιακά που δεν πρέπει να λείπουν από τη τσάντα σας (από τώρα…)

Έχοντας πλήρη επίγνωση πλέον, των κινδύνων που κρύβει ο ήλιος, η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αποτελεί το βασικότερο λόγο για να προλάβουμε τόσο τη φωτογήρανση, όσο και τον καρκίνο του δέρματος, που έρχεται αντιμέτωπο με κάτι τόσο σκληρό όπως ο ήλιος.

Αποστολή της La Roche Posay, είναι να μας προσφέρει την καλύτερη προστασία και να μας εμπνεύσει να αποκτήσουμε ασφαλή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο, σε συστηματική βάση. Τόσο στην πόλη όσο και στη παραλία. Αλλά και να μας «εκπαιδεύσει» γύρω από τη σημασία της σωστής, επαρκούς και συστηματικής εφαρμογής των αντηλιακών προϊόντων. Το ANTHELIOS MIST SPF50, αποτελεί ένα καινοτόμο σπρέι, που προσφέρει ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του. Μια αόρατη προστασία και ματ αποτέλεσμα. Απευθύνεται σε ευαίσθητα ως αλλεργικά στον ήλιο δέρματα, γνωστά και ως φωτοαλλεργικά. Προσφέρει υψηλή προστασία στο ευρύ φάσμα των ακτινών UVB/UVA, αόρατη προστασία, άμεση απορρόφηση, ματ αποτέλεσμα, και ευχάριστο άρωμα για τη μέγιστη συμμόρφωση. Δεν αφήνει ίχνη και μπορεί να εφαρμοσθεί ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ μας. Και κάτι μας λέει, πως μόλις βρήκαμε το καινούργιο must-have της τσάντας μας.

Αν το δέρμα σας, είναι ανοιχτόχρωμο με φακίδες, εκτίθεται πολύ στον ήλιο, ευαίσθητο ή δυσανεκτικό στις υπεριώδεις ακτινοβολίες ή μικτό προς λιπαρό, τότε η Bioderma, έρχεται για εσάς με το Photoderm Max. Με τη μη λιπαρή σύνθεσή του, αποτελεί  ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα το οποίο συνδυάζει την υψηλή ρευστότητα με φινίρισμα στεγνής αφής και την πολύ υψηλή προστασία. Ο συνδυασμός των συστατικών πούδρας που περιέχει, χαρίζει ματ και ελαφρύ αποτέλεσμα. Κάτι που το κάνει ιδανικό φίλο, για το μακιγιάζ της πόλης.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε τα πιο «φιλικά» προς τον ήλιο δέρματα, τα οποία εξακολουθούν να έχουν ανάγκη από την ηλιακή προστασία, χωρίς όμως υπερβολές. Η La Mer, εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα. Σχεδιασμένη να προσφέρει ζωτική προστασία, να επανορθώνει και να ανακουφίζει, η συλλογή Soleil de la Mer μεταμορφώνει την επιδερμίδα για ατελείωτες αποδράσεις.

Το Reparative Face Lotion SPF 30 και το Reparative Body Lotion SPF 30 προσφέρουν υψηλή προστασία από τον ήλιο. Οι lotions για πρόσωπο και το σώμα διαθέτουν προστασία UVA και UVB, βοηθώντας την επιδερμίδα να αντισταθεί στην γήρανση του δέρματος.

Όπως όλοι οι λάτρεις του ήλιου, έτσι κι εσύ ονειρεύεσαι ήδη το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες, ηλιόλουστες μέρες γεμάτες διασκέδαση κάτω από τον «καυτό» ήλιο.

Θέλεις όταν επιστρέψεις από τις διακοπές σου, όλοι να σε ρωτάνε: «Πού ήσουν!» χάρη στο μαύρισμά σου; Όποιος κι αν είναι ο φετινός σου προορισμός, το PIZ BUIN είναι το προϊόν που δεν θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου.

Η νέα PIZ BUIN Instant Glow Lotion διαθέτει μια καινοτόμο τεχνολογία η οποία προσφέρει ένα εφέ λάμψης στην επιδερμίδα φωτίζοντάς την άμεσα, ενώ ενισχύει το φυσικό της  τόνο. Χάρη στην τεχνολογία πολλαπλών στρώσεων, το φως αντανακλάται χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία ελκυστική και ελαφρώς χρυσαφένια όψη. Επιπλέον, η φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης εμποδίζει το αίσθημα της λιπαρότητας ενώ η νέα της υφή χαρίζει ένα ομοιογενές, εντυπωσιακό μαύρισμα με αξιοζήλευτη λάμψη.

Μια ολοκληρωμένη φροντίδα από την ακτινοβολία του ηλίου, δεν συνίσταται μόνο στην εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος. Το Anti-Thermal Spring Sea Water Mist της Frezyderm, έρχεται φέτος, με νέα και εμπλουτισμένη σύνθεση. Δεν είναι αντηλιακό, δεν είναι after sun προϊόν. Είναι αυτό που καταφέρνει να τα συνδυάζει και τα δύο, και έρχεται για να ανακουφίσει την περιοχή που έχει εκτεθεί στον ήλιο, πριν καν δημιουργηθεί το έγκαυμα. Χρησιμοποιείστε το, σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας, αλλά και στην βόλτα στη πόλη, για έξτρα ενυδάτωση και φρεσκάδα, προλαμβάνοντας έτσι το τσούξιμο, την αφυδάτωση και το κάψιμο που προκαλεί η παραμονή μας στον ήλιο.

You may also like