Βρήκαμε τα καλύτερα λάδια για μεταξένια μαλλιά

Το καλοκαίρι, ο ήλιος, η θάλασσα και τα συνεχόμενα λουσίματα, είναι πολύ πιθανόν να άφησαν πίσω τους κατεστραμμένα μαλλιά, που εκπέμπουν SOS για ενυδάτωση. Εάν αυτό που ζητάτε, είναι πλούσια, υγιή, λαμπερά και καθόλου βαρετά μαλλιά, τότε έχετε ανοίξει την σωστή σελίδα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε τις παρακάτω σειρές.

Πολλοί είναι εκείνοι που στην περίπτωση που ακούσουν τις λέξεις «μαλλιά» και «λάδια» στην ίδια πρόταση, θα αντιδράσουν αρνητικά. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει η λανθασμένη σύγχυση πως τα λάδια μαλλιών, βαρύνουν την τρίχα και την οδηγούν στο λούσιμο μια ώρα αρχύτερα. Και για τα πρακτικά, οφείλω να ομολογήσω πως παλιότερα, και εγώ ήμουν μια από αυτούς.

Η επιδερμίδα μου είναι ακραία αφυδατωμένη. Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά μου, που παρόλο το γεγονός πως αποζητούν την υγρασία, δίσταζα να φανταστώ πως η προσθήκη λαδιού, ήταν κάτι που όντως θα είχε αποτέλεσμα. Αλλά δοκίμασα, ρώτησα και έμαθα. Και τώρα πλέον, μπορώ μετά βεβαιότητας να πω, πως τα αγαπάω. Γιατί σε συγκεκριμένες ποσότητες και με τις σωστές συμβουλές, μπορούν να αποδειχθούν θαυματουργά.

Τα καλύτερα λάδια μαλλιών, περιέχουν στην σύστασή τους ενυδατικά στοιχεία, όπως η βιταμίνη Ε αλλά και φυσικά αντιοξειδωτικά που βοηθάνε ενάντια στην γήρανση της τρίχας (ναι υπάρχει και αυτός ο όρος). Ειδικά εάν χρησιμοποιείτε πρέσες, ψαλίδια ή προϊόντα styling, τότε σίγουρα τα χρειάζεστε ακόμα περισσότερο.

  1. Oblepikha oil complex for hair ends της Natura Siberica

Άμεση λείανση και επιδιόρθωση της ψαλίδας. Οι Βιταμίνες τρέφουν, ενώ το έλαιο Ataia Oblepikha ​​και το έλαιο Μαροκινού Άραγκαν βοηθούν στην παραγωγή κερατίνης, η οποία κάνει τα μαλλιά ισχυρά και λαμπερά.

  1. Monoi dry oil της Hei Poa

Απολαύστε ένα άκρως εξωτικό καλοκαίρι με το ξηρό λάδι πολλαπλών χρήσεων πλούσιο σε Monoï που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

  1. Hairdresser’s Invisible Oil της Bumble & Bumble

Δίνει απαλότητα σε κάθε τύπο ξηρών μαλλιών. Απαλό σαν πέπλο, με μείγμα 6 ελαίων, εξαφανίζεται στα μαλλιά για να τα λειάνει, να δαμάσει το φριζάρισμα και να τα προστατέψει από τη θερμότητα του styling και τις ακτίνες του ήλιου (φίλτρα UV).

  1. Avocado Oil της Neal’s Yard Remedies

Σκούρο πράσινο λάδι από το φρούτο αβοκάντο. Αυτό το πλούσιο, ψυχρής έκθλιψης, παραδοσιακό λάδι ομορφαίνει την επιδερμίδα, βοηθάει την ανάπτυξη των μαλλιών και τη θρέψη των πληγών, αναδομώντας τα δερματικά κύτταρα. Απαλύνει το σκληρό δέρμα σε πόδια ή αγκώνες. Είναι ένα από τα καλύτερα λάδια για να καταπραΰνουν το ξηρό και σκασμένο δέρμα και είναι επίσης χρήσιμο στην πρόληψη των ραγάδων. Ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες, ιδιαίτερα θρεπτικό ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε.

5. Magic elixir hair restructuring concentrate with Rosemary leaf and avocado της Kiehl’s.

Ένα ελιξίριο που δίνει υγεία, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά, με αναζωογονητικό έλαιο δεντρολίβανου,θρεπτικό έλαιο αβοκάντο κατά της ξηρότητας και έλαιο από σπόρους κάρθαμου που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Ω-6 λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν την επιδερμίδα του κεφαλιού και τα μαλλιά.

You may also like