Βρήκαμε τα πιο τέλεια beauty gadgets

Το μακιγιάζ είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι με τα χρώματα. Και σαν παιχνίδι που είναι, δικαιούται να έχει και αυτό τα πολύ δικά του και ξεχωριστά gadgets. Μετά από δεκάδες βιντεάκια, εντοπίσαμε τα καινούργια trends που έχουν ξετρελάνει τις beauty addicts του εξωτερικού και οδεύουν προς τη χώρα μας.

#1 Silicone Sponge (aka Silisponge): Έρχεται για να αντικαταστήσει το σφουγγαράκι του μακιγιάζ που όλες έχουμε αγαπήσει και έχουμε παραπάνω από ένα στο νεσεσέρ μας. Υπόσχεται πολύ καλύτερη εφαρμογή, με ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα, καθαρίζεται πολύ ευκολότερα από το προηγούμενο σφουγγαράκι, και μιας και δεν είναι καθόλου απορροφητικό, αφενός στεγνώνει γρηγορότερα, αφετέρου δεν χάνουμε πολύτιμη ποσότητα προϊόντος από το αγαπημένο μας foundation.

#2 Πινέλο μακιγιάζ σε σχήμα ψαριού: Το συγκεκριμένο πινέλο, υπόσχεται να κάνει την τεχνική του contouring παιχνίδι. Είναι μικρό και εφαρμόζει πολύ καλά στο χέρι μας, ενώ το λεπτό του τελείωμα από σύνθεση τεχνικής και φυσικής τρίχας, μπορεί να δημιουργήσει πολύ γρήγορα και εύκολα γωνίες στο πρόσωπο. Εφαρμόζεται τόσο με λιπαρά όσο και με πουδρέ προϊόντα και λόγω μεγέθους, έχουμε τον πλήρη έλεγχό του.

#3 Εργαλείο για να καθαρίζουμε τα πινέλα μας: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μετράει αρκετό καιρό αλλά πέρασε με επιτυχία το τεστ μας. Κατασκευάζεται από σιλικόνη και μας διευκολύνει να καθαρίσουμε τα πινέλα μας χωρίς να μουλιάζουμε τα χέρια μας κάθε φορά. Όπως έχουμε πολλές φορές άλλωστε, ο καθαρισμός των πινέλων είναι υψίστης σημασίας, τόσο για την διατήρηση των ίδιων, όσο και για την προστασία του προσώπου μας από τυχόν μολύνσεις που φέρνει μαζί της η σκόνη και τα υπολείμματα προϊόντων πάνω της.

#4 Πινέλο εφαρμογής foundation: Πηγαίνοντας τα oval πινέλα ένα βήμα πιο πέρα, στην Ασία (πατρίδα όλων των beauty gadgets), βρήκαν αυτό το πινέλο, το οποίο στο κέντρο του, έχει μια εσοχή για να υποδεχτεί το προϊόν. Πανέξυπνη ιδέα, αν αναλογιστούμε, πως αυτό το οποίο εντόπισαν οι εφευρέτες όλων αυτών των εργαλείων, είναι πως οι γυναίκες θέλουν να μπορούν να βαφτούν χωρίς να χρειάζεται να πλένουν τα χέρια τους κάθε τρεις και λίγο. Παρ’όλα αυτά, το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε και με τα κλασσικά πλέον oval πινέλα, που εξαιτίας της ποικιλίας που έχουν στα μεγέθη, υπάρχει ένα για κάθε βήμα του μακιγιάζ.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα, μπορείτε να τα αγοράσετε διαδικτυακά σε πολύ χαμηλές τιμές.

You may also like