Βρήκαμε τα sneakers που επιλέγει η Meghan Markle και είναι υπέροχα

Φυσικά και θέλουμε να τα αποκτήσουμε.

Μένουν λίγες μέρες μέχρι το μεγάλο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κι όλη η προσοχή βρίσκεται στη Χολλυγουντιανή ηθοποιό, τη ζωή της και τις στιλιστικές της επιλογές. Όπως η Kate Middleton, έτσι και η Markle αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο hot fashion icons, με τις εμφανίσεις της να κλέβουν κάθε φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν είμαι μόνο τα επίσημα lookτης που προσπαθούμε να αντιγράψουμε αλλά και τα πιο καθημερινά, κυρίως τα τελευταία, αφού μπορούν εύκολα να φορεθούν από τη μέση γυναίκα. Από τα αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα της είναι ταsneakersκαι δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο. Η άνεση και η πρακτικότητα που προσφέρουν σε συνδυασμό με το πόσο ωραία δένουν με τις περισσότερες εμφανίσεις δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο είδος παπουτσιού.

Τα sneakersγια τα οποία μιλάμε δεν είναι άλλα από τα Leather Classics της Reebok, ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια με πορτοκαλί λεπτομέρεια στο κάτω μέρος. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις και προσφέρουν τόσο άνεση όσο και στήριξη στα πόδια για να μην κουράζουν ακόμα και μετά από ώρες φορώντας τα.

You may also like