Βρήκαμε τις καλύτερες κρέμες με χρώμα, για να διαλέξετε ποια σας ταιριάζει!

Οι BB creams, ήταν εκείνες που ήρθαν για να μείνουν, με την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση, μιας και το ελληνικό κοινό, έδειξε όχι μόνο να τις εμπιστεύεται αλλά και να μην τις αποχωρίζεται χειμώνα-καλοκαίρι. Ο λόγος προφανής, καθότι,  οι πολλαπλές τους δράσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Ενυδατώνουν, καλύπτουν, φωτίζουν και προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Τι άλλο να θέλει η σύγχρονη γυναίκα που δεν έχει τη πολυτέλεια του χρόνου να εφαρμόζει τόσα διαφορετικά προϊόντα πριν φύγει για τη δουλειά της;

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι color control (aka CC), στις οποίες ήρθαν να προστεθούν οι αντιγηραντικές και οι έξτρα ενυδατικές δράσεις, καθώς και η πιο λεπτόρευστη υφή. Η δυναμική τους εντοπίζεται στη πλούσια σύνθεσή τους από βιταμίνες C, E και D αλλά και από διάφορα εκχυλίσματα όπως πράσινο τσάι που βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων και στην αποτοξίνωση ενός δέρματος που ήδη επιβαρύνεται και καταπονείται καθημερινά.

Με ενυδατικά και αντηλιακά στοιχεία χαρίζουν λάμψη και ομοιομορφία στο πρόσωπό μας χωρίς να το επιβαρύνουν. Οι υφές τους είναι πολύ ελαφριές και το χρώμα τους δείχνει να ενσωματώνεται σε αυτό του προσώπου μας. Μια τεχνολογία που κατέληξε να είναι, ίσως το κλειδί της επιτυχίας τους, μιας και δεν χρειάζονται μεγάλη χρωματική παλέτα. Η αλήθεια είναι πως τα multitasking προϊόντα, συνήθως καταλήγουν απογοητευτικά,  αλλά το γεγονός ότι οι εταιρείες καλλυντικών δυσκολεύονται να πουλήσουν συμβατικά foundations στις χώρες της Ασίας (πατρίδα των CC) πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

Μπορείτε να φανταστείτε τον συνδυασμό του contouring με τη δράση μιας BB; Η Dr.Jart+ το σκέφτηκε πρώτη και μας φέρνει αυτό το κιτ υγρών προϊόντων contouring που δημιουργεί φυσικές σκιάσεις ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα χάρη στο δείκτη προστασίας SPF30.

Η Camera Ready BB,  είναι ο μπαλαντέρ των experts της Smashbox όταν θέλουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα κάτω από τα δυνατά φώτα του στούντιο. Η υφή της σύνθεσής της θυμίζει νερό και σε κάθε σταγόνα της έχει όλα τα πλεονεκτήματα της κρέμας BB για την τελειοποίηση της επιδερμίδας.

Ενυδατική κρέμα που διορθώνει τον χρωματικό τόνο ενώ αντιμετωπίζει την ωχρότητα και την ερυθρότητα. Η σύνθεση της φωτίζει το δέρμα ενώ προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB αποτρέποντας τα μελλοντικά σημάδια και τις σκούρες κηλίδες.

Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 Normal Dry Skin είναι πολυδραστική κρέμα με χρώμα, που καλύπτει τις ατέλειες, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, με φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, καθώς εναρμονίζεται στο τόνο της επιδερμίδας σας. Οι φυτοστερόλες που περιέχει ενυδατώνουν άμεσα και μακροπρόθεσμα το δέρμα, επαναφέροντας την ελαστικότητά του, ενώ το βιοενεργό φυτικό εκχύλισμα Uniluchent χαρίζει νεανική λάμψη και φωτεινότητα. H βιταμίνη PP ενυδατώνει και ρυθμίζει τα επίπεδα μελανίνης, ενώ ο υψηλός αντηλιακής δείκτης SPF 30, σας προστατεύει από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

You may also like