Βρήκαμε τις 5 καλύτερες μάσκες για άμεση ενυδάτωση

Το καλοκαίρι άφησε πίσω του συντρίμμια. Αφυδατωμένο και διψασμένο δέρμα που χρειάζεται εντατική φροντίδα και ενυδάτωση. Τι καλύτερο από το να αφεθείτε σε μια θεραπεία ομορφιάς με μια νέα μάσκα προσώπου. Είτε προσπαθείτε να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους, τη θαμπάδα της επιδερμίδας, το λιπαρό δέρμα ή τα ξηρά σημεία, υπάρχει μια μάσκα εκεί έξω, που θα λύσει το πρόβλημά σας. Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες και τις οικονομικότερες που θα χαρίσουν στο ταλαιπωρημένο σας δέρμα, όλα όσα έχει ανάγκη.

#1 Αυτή η νέα καθαριστική μάσκα που αφροποιείται, με αποτοξινωτικά μικροσφαιρίδια και εκχύλισμα από πράσινο τσάι οξυγονώνει πραγματικά τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Μια δόση λάμψης για το πρόσωπο, μια δόση γέλιου για τον καθρέπτη. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τέλεια επιδερμίδα σε 3 μόνο λεπτά ενώ διασκεδάζετε.

#2 Λεπτή μάσκα προσώπου από κυτταρίνη που ενυδατώνει και συγκρατεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Αυτή η ανάλαφρη και διάφανη μάσκα επιτρέπει στους πόρους του δέρματος να απορροφήσουν αποτελεσματικά τα ενυδατικά συστατικά της. Ενυδατώνει άμεσα τις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, ενώ χάρη στο Aquaxyl, ένα κατοχυρωμένο ενυδατικό συστατικό, συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας και ενισχύει το φυσικό φραγμό του δέρματος. Τα υαλουρονικά οξέα εξαιρετικά χαμηλού μοριακού βάρους απορροφούνται αμέσως ενισχύοντας τη φυσική υγρασία του δέρματος, ενώ τα εκχυλίσματα από φύκια με αλγινικό οξύ ενυδατώνουν και αφαιρούν τους ρύπους.

#3 Μια sheet mask, εμποτισμένη με τη νούμερο 1 σύνθεση Aqua Bomb για στιγμιαία έκρηξη ενυδάτωσης που αναπληρώνει την υγρασία της ξηρής, αφυδατωμένης επιδερμίδας. Η σύνθεσή της, περιέχει ένα μείγμα φαρμακευτικών βοτάνων, με πλούσια αντιοξειδωτική αλχιμήλλη, για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν ζημιά στην επιδερμίδα, τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και τη μείωση της εμφάνισης των πόρων.

#4 Μάσκα προσώπου με αλόη: Ενυδάτωση και επαναφορά πυκνότητας για ενυδατωμένη και πιο ελαστική επιδερμίδα. Sheet mask προσώπου που ανήκει στη νέα γενιά από τη SEPHORA COLLECTION. Φυτικής προέλευσης που εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα αγκαλιάζοντας το περίγραμμα του προσώπου, πανίσχυροι παράγοντες και ενυδατικές συνθέσεις με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, που εξασφαλίζουν ορατά αποτελέσματα εντός 15 λεπτών.

#5 Life Plankton Essence Masc, μάσκα από φυσικό, βιοδιασπώμενο βαμβάκι είναι εμποτισμένη με την υψηλότερη συγκέντρωση Life Plankton προσφέροντας με μία εφαρμογή, τα οφέλη 8 ημερών χρήσης της Life Plankton Essence. Με την κάθε εφαρμογή η επιδερμίδα νοιώθει αναγεννημένη όπως μετά από μία πραγματική θεραπεία σε ιαματικά νερά. Η επιδερμίδα είναι βαθιά ενυδατωμένη, απαλή, πιο ανθεκτική, ομοιόμορφα λαμπερή και με πιο νεανική όψη.

You may also like