Βρήκαμε τις 5 καλύτερες μάσκες για απαλά μαλλιά

Ποιο είναι το μυστικό για να έχουμε υπέροχα, υγιή μαλλιά όλο το καλοκαίρι; Η σωστή και επαρκής ενυδάτωση, των διψασμένων άκρων (κατά κύριο λόγο), είναι το μυστικό. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η εποχή της ξεκούρασης και της χαλάρωσης, αλλά τα μαλλιά μας, μάλλον δεν θα συμφωνήσουν με αυτό. Κάπου ανάμεσα στο χλώριο της πισίνας, το αλάτι της θάλασσας, τις ακτίνες του ηλίου και τα προϊόντα styling, τα μαλλιά μας, κυριολεκτικά εκλιπαρούν για λίγη προσοχή και φροντίδα. Και εκεί είναι που έρχονται στη ζωή μας οι ενυδατικές μάσκες.

Υπάρχουν αμέτρητες μάσκες μαλλιών στο εμπόριο, που υπόσχονται την ανανέωση και την αναδόμηση της τρίχας. Και ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε; Και μιας και είμαστε υπέρμαχοι του «προσέχουμε για να έχουμε», βρήκαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες μάσκες μαλλιών. Γεμάτες με υπέρ-ενυδατικά στοιχεία όπως το λάδι καρύδας, τα λιπαρά οξέα αλλά και η βιταμίνη Ε, οι παρακάτω μάσκες, μπορεί να είναι η απάντηση που χρειαζόμαστε για μια όμορφη κόμη τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και κατά την επιστροφή μας από τις διακοπές.

1. Η Absolue Keratine Ultimate Renewal Mask της Rene Furterer είναι μια μάσκα για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά και κατέχει μια ειδική θέση στη καρδιά μας. Η υπερ-συμπυκνωμένη σε επανορθωτικά συστατικά φόρμουλα, αναδομεί και αναζωογονεί τα μαλλιά που ανακτούν τη φυσική ομορφιά τους. Δεν περιέχει σιλικόνη και επανορθώνει τα μαλλιά σε βάθος, επαναφέρονται την ελαστικότητα της τρίχας. Αισθητά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μεταμορφώνει στην κυριολεξία τη τρίχα.

2. Η Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak της Kiehl’s είναι ιδανική για βαμμένα μαλλιά. Τα βοηθά να ανακτήσουν την χαμένη υγρασία τους και τα καθιστά ευκολοχτένιστα χωρίς κόμπους ενώ παρατείνει την ζωντάνια του χρώματος και προστατεύει από μελλοντικές ζημιές που προκαλούνται από το περιβάλλον. Είναι εμποτισμένη με έλαια ηλίανθου, βερίκοκου, καθώς και ένα δυναμωτικό μείγμα από βιταμίνη B3, B5 και B6. Επιπλέον διαθέτει και φίλτρα προστασίας UV, κάτι που την κάνει ιδανική και κατά την ώρα που βρισκόμαστε στη παραλία.

3. Η Bumble&Bumble είναι η κορυφαία εταιρεία στα προϊόντα μαλλιών. Η δε, Mending Masque είναι η απόλυτη θεραπεία αναδόμησης των κατεστραμμένων μαλλιών. Φτιαγμένη για τις πιο extreme καταστάσεις , ξεμπλέκει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τα αφήνει εξαιρετικά λεία, απαλά και γυαλιστερά. Αφήστε την πέντε λεπτά για μια κανονική εφαρμογή και δέκα λεπτά αν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα.

4. Από την Dr. Organic, έρχεται η Organic Hemp Oil Intensive Conditioning. Μια ιδιαίτερα εντατική, εβδομαδιαία μάσκα που ενδυναμώνει τις ίνες της τρίχας, προστατεύοντας το χρώμα και ενισχύοντας τον όγκο. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά πιο πυκνά και βαθιά ενυδατωμένα.

5. Τα εύθραυστα και σε βάθος ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά βρίσκουν τη σωτηρία τους σε αυτή τη μάσκα με μεγάλη περιεκτικότητα σε χουρμά της ερήμου από τη Klorane. Έχοντας εντατική θρέψη και δύναμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα μαλλιά ξαναβρίσκουν την απαλότητα και την ελαστικότητά τους. Επιπλέον, γίνονται ανθεκτικά όπως ποτέ άλλοτε στις καθημερινές επιθέσεις όπως το βούρτσισμα και το χτένισμα.

You may also like