Γήινο χακί για τον Ταύρο

Ο υπομονετικός και στοργικός Ταύρος λατρεύει το χακί. Γιατί ένα ζώδιο της Γης όπως αυτός δεν θα μπορούσε να βρει άλλο χρώμα για να συνδυάσει την ιδιότητά του μαζί με την αυτοκυριαρχία του. Μια παλέτα με αποχρώσεις του χακί θα μπορούσε να αποδειχθεί σωστός θησαυρός στα χέρια σας.

Εμείς θα προτείνουμε τις coquette και satin taupe από την MAC γιατί μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες σας τις εμφανίσεις. Ματ και σατινέ αντίστοιχα για να χρησιμοποιηθούν είτε αυτόνομες είτε συνδυαστικά. Ενώ η 121 από τη σειρά rainbow της INGLOT είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, μιας και με τα τρία χρώματα που διαθέτει σε μια μόνο σκιά, σας χαρίζει πληθώρα επιλογών και παιχνιδιών. Η μόδα αγαπάει τα γήινα, και οι μεταλλικές υφές είναι για μια ακόμη φορά εδώ.

Δοκιμάστε να τονίσετε την εξωτερική σας γωνία, την κόγχη σας, ή ένα smudge smokey και είστε έτοιμες.
Εφαρμόστε μια ανοιχτή χακί ή ακόμα και μπεζ σκιά σε όλο το άνω κινητό βλέφαρο του ματιού σας.

Με ένα blending πινέλο τοποθετήστε λίγη από τη σκούρα απόχρωση της παλέτας στην εξωτερική γωνία του ματιού και διαβαθμίστε μέχρι το μέσο του βλεφάρου περίπου, ώστε να δένουν καλά με την προηγούμενη απόχρωση. Κάντε το ίδιο και με το κάτω βλέφαρο. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μάσκαρα και μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

You may also like