“Γεύση” από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο!

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Λονδίνο έχουν κάνει τους Βρετανούς να ασχολούνται με τα πιο περίεργα πράγματα, ένα από αυτά είναι να πάρουν απλά καθημερινά κέικ, μπισκότα και να μας τα παρουσιάσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Για παράδειγμα ο Dominic Wilcox μετατρέπει τριάντα κουτιά από McVitie’s Jaffa Cakes σε κτίσματα ορόσημα για την Βρετανία και μας τα παρουσιάζει. Το πορτοκαλί πλαστικό περιτύλιγμα είναι ιδανικό για δημιουργήσει το ηλιοβασίλεμα στο Stonehenge. Άλλη εικόνα μία κούπα τσάι με την Βασίλισσα και μπροστά παρατεταγμένοι οι φρουροί τις σκαλισμένοι από μπισκότα, ένας-ένας φτιαγμένοι με την βοήθεια της γραφίδας ένας smart-phone, όπως και το κεφάλι της Βασίλισσας σε άλλη εικόνα σαν σε νόμισμα σε πορτοκάλι χρώμα από το πορτοκαλί του μπισκότου που έχασε την σοκολάτα του.

Το τέρας του Lockness λίγο πιο πέρα να μπαινοβγαίνει στο νερό με το γαλάζιο της λίμνης του να το αντικαθιστά το χρώμα του πιάτου. Η Tower Bridge μεγαλοπρεπέστατη και γλυκύτατη από ότι καταλαβαίνουμε να ενώνει δύο πιάτα, που σε κάθε άκρη τους υπάρχουν βουνά από μπισκότα και είναι έτοιμα για μία ακόμα κούπα τσάι, el grey κατά προτίμηση μάλλον.

Όλα αυτά για να δείξουν πόσο σημαντικοί είναι οι Ολυμπιακοί για το Λονδίνο, αλλά και για όλη την Βρετάνια, αυτοί οι αγώνες.
Την έμπνευση του, λέει ότι, την πήρε από τους φίλους του και από τους περιέργους τρόπους με τους οποίους συνηθίζουν να τρώνε τα μπισκότα τους και αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο με αφορμή αυτό το μεγάλο γεγονός που συμβαίνει στη χώρα του.

 

[vsw id=”38371664″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Πηγή: http://www.dezeen.com

You may also like