Γιατί ο Viggo Mortensen απέρριψε μία cameo εμφάνιση στο «Hobbit»

Viggo_MortensenΌντας ήδη το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χάρη στην τελευταία του ισπανόφωνη ταινία «Everybody has a plan», ο Viggo Mortensen αποκάλυψε πως του είχε προταθεί να ενσαρκώσει και πάλι τον Aragorn του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» για μία εμφάνιση στο «Hobbit» του Peter Jackson.

Ο λόγος που απέρριψε μία τέτοια πρόταση εμφάνισής του στο prequel του «Άρχοντα» είχε βάση, μια που ο Aragorn δεν εμφανίζεται πουθενά στο «Hobbit» του J. R. R. Tolkien. Άλλωστε και χρονικά το «Hobbit» τοποθετείται εξήντα χρόνια πριν τον «Άρχοντα».

Elijah Wood orlando bloom«Προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα το 2008, ένας από τους παραγωγούς με ρώτησε αν θα μ’ ενδιέφερε να συμμετέχω στην ταινία», δηλώνει στην UK’s Guardian ο Mortensen. «Τότε τους είπα “γνωρίζετε πως ο Aragorn δεν εμφανίζεται στο Hobbit, έτσι; Υπάρχει ένα κενό εξήντα ετών ανάμεσα στα βιβλία.”».
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ηθοποιοί της επικής τριλογίας που εμφανίστηκαν στο «Hobbit», όπως ο Elijah Wood, που κάνει μία σύντομη εμφάνιση ως Φρόντο Μπάγκινς. Ακόμη ο Orlando Bloom αναμένεται να εμφανιστεί κι εκείνος φορώντας τα μυτερά αυτιά ως πρίγκιπας Legolas σε ένα από τα επερχόμενα μέρη του «Hobbit».


Πηγή: http://uk.eonline.com/

You may also like