Για να βρείτε τον άντρα της ζωής σας…, από τον Stanley King

aa33034bcdf60e38237fb15f61c04b96Φίλη αναγνώστρια δεν πρόκειται ποτέ να βρεις τον άντρα που ονειρεύεσαι αν συνεχίσεις να διαβάζεις τις παρακάτω γραμμές. Και αυτό γιατί μπήκες στον κόπο να διαβάσεις συμβουλές για το τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ένας άντρας ψάχνει να βρει στα μάτια της ιδανικά τέλειας γυναίκας για εκείνον το τίποτα και τα πάντα. Τι εννοώ; Δεν υπάρχουν συμβουλές για το πώς θα βρεις τον ιδανικό άντρα για σένα γιατί πολύ απλά χάνονται στην άβυσσο της υποκειμενικότητας. Ωστόσο από μια ηλικία και μετά η υποκειμενικότητα αυτή φιλτράρεται και αγγίζει τα όρια του αντικειμενικού.

Οπότε ως ένας άντρας όπως όλοι οι άλλοι μπορώ να σας πω τι περίπου σκεφτόμαστε και τι θέλουμε από μια γυναίκα.

Καλή τύχη…

1. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο
Ναι ξέρω ίσως να μην ήταν το πρώτο πράγμα που θα ήθελες να ακούσεις όμως το περιτύλιγμα της ψυχής σου είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει ένας άντρας. Γι’αυτό φρόντισε να το περιποιείσαι. Ας μην γελιόμαστε το ίδιο πράγμα κοιτάτε κι εσείς οι γυναίκες σε εμάς. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και μη κατακριτέο. Δώσε βάση λοιπόν, άσε το σπιτικό pancake με σιρόπι σφενδάμου που τρως και τρέχα στο γυμναστήριο της γειτονιάς σου για την εγγραφή. Ένας άνδρας θέλει η γυναίκα που θα έχει δίπλα του να είναι περιποιημένη αρχικά γιατί του αρέσει να την κοιτάζει και κατά δεύτερον νιώθει εσωτερικά πιο όμορφα και πιο ασφαλής όταν συνοδεύεται από μια περιποιημένη γυναίκα. Και σταμάτα να πιστεύεις ότι αυτό που μόλις διάβασες ήταν ρηχό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

2. Πιάσε ξανά τα βιβλία
Η αλήθεια είναι ότι μας γοητεύουν οι γυναίκες που διαβάζουν βιβλία. Γιατί; Πολύ απλά τις θεωρούμε πιο έξυπνες. Θεωρούμε ότι έχουν μια εμπεριστατωμένη άποψη για πολλά θέματα και πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να σταθούν σε μια κουβέντα μεταξύ των φίλων μας. Όταν γίνει κάτι τέτοιο αισθήματα θαυμασμού μας κατακλύζουν.

3. Παίξτο δύσκολη
Ζούμε σε μια κοινωνία που πλέον οτιδήποτε θέλουμε προσφέρετα απλόχερα. Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Επειδή κατα βάθος και εμείς είμαστε απίστευτα μαζοχιστικά όντα, μας τρελαίνει η ιδέα να ξέρουμε ότι έχουμε κάποια αλλά να μη μας αφήνει να γευτούμε τους καρπούς της. Και αυτό γιατί μας βάζει σε ένα τρομερά ενδιαφέρον παιχνίδι κυνηγού-θηράματος. Μην φτάσεις ποτέ όμως στο αντίθετο άκρο γιατί τότε θα ξενερώσουμε και θα σε αφήσουμε θύμα μοναχικό. Εμείς οι άντρες είμαστε όντα κτητικά. Από τα αρχαία χρόνια όσο πιο δύσκολη η κατάκτηση τόσο μεγαλύτερη αξία.

4. Ποτέ μα ποτέ μην κάνεις τη πρώτη κίνηση
Αν δεν θες να καταλήξεις μόνη στο κρεβάτι μαζί με χαρτομάντηλα για τις μυξούλες βλέποντας για 87η φορά την ταινία “The Notebook” πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον αληθινοί άνδρες άκουσέ με και μην πας ποτέ να του τη πέσεις. Είμαστε πιο απλά όντα απ ότι εσείς οι γυναίκες.

Γι αυτό όταν βλέπουμε μια γυναίκα αμέσως σκεφτόμαστε το εξής δίστιχο: Σεξ ή σχέση. Αν δεν θες να διαγραφεί απευθείας η δεύτερη λέξη απ τον εγκέφαλο του άνδρα που σ αρέσει ποτέ μα ποτέ μην κάνεις τη πρώτη κίνηση.

5. Μην πιεις όλο τον Βόσπορο
Επειδή το θέλει ο Αλκίνοος δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις κι εσύ. Είναι αντιαισθητικό, αντισεξουαλικό και περνάει έντονα την εικόνα της ανευθυνότητας. Ανάλογα με την περίσταση να αρκεστείς σε ένα με δύο ποτά. Η εικόνα μιας γυναίκας να ξερνοβολάει από δω κι απο κεί καταστρέφει οτιδήποτε ερωτικό μπορεί να είχε σχηματιστεί τις προηγούμενες ώρες-ημέρες. Πιστεύω είναι λογικό και ως λογική αναγνώστρια το καταλαβαίνεις κι εσύ.

6. Ντύσου αριστοκρατικά
Δεν εννοώ να ντυθείς όπως η βασίλισσα Ελισσάβετ στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ούτε να ξοδέψεις τα τρία τέταρτα του μισθού σου σε ακριβά ρούχα. Άλλωστε το ακριβό δεν σημαίνει και ωραίο. Ντύσου όμορφα και όπως πρέπει για την ηλικία σου και την ώρα της ημέρας. Αν βγείς με 12ποντο, φούστα 15 πόντους πάνω απ το γόνατο , ντεκολτέ πιο βαθύ και απ τη τάφρο των Μαριαννών τότε είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα των περαστικών. Μάντεψε όμως για ποιο λόγο.

7. Μην εκθειάζεις τους φίλους σου
Όσο και να θες οι φίλοι και φίλες σου δεν θα’ναι καλύτεροι στα μάτια μας απ ότι οι δικοί μας φίλοι. Και αυτό γιατί εμείς έχουμε περάσει πάμπολλες δύσκολες, περίεργες, αμήχανες καταστάσεις και έχουμε δεθεί περισσότερο. Οι άντρες αναλογικά με τις γυναίκες έχουμε λιγότερους φίλους όμως πιο σταθερούς. Θα εκτιμήσουμε αν οι φίλοι σου έχουν μια στοιχειώδη νουμοσύνη και όχι εγκέφαλο ασβού αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνουμε ποτέ κολλητή παρέα με αυτούς. Γιατί απλά είναι οι φίλοι σου.

jalous woman fbi8. Δείξε ότι ζηλεύεις
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε μια σχέση απ την επικοινωνία. Τότε η σχέση λειτουργεί ομαλά. Όμως πολλές φορές αυτό καταντάει βαρετό και θες να βάλεις λίγο αλατοπίπερο. Αν λοιπόν μας δεις στο facebook να έχουμε βγει φωτογραφία με μια ωραία κοπέλα το προηγούμενο βράδυ που είχαμε πάει για ποτό με τους φίλους μας τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ζηλέψεις. Ρώτα μας ποια είναι και πέτα μας και μια δυο μπηχτές. Θα καταλάβουμε αμέσως ότι ζηλέψατε άρα ενδιαφέρεστε για εμάς. Είναι πολύ όμορφο να νιώθεις τον σύντροφο σου ότι σε θέλει ακόμα και μέσω αυτής της “επικίνδυνης” οδού. Και λέω επικίνδυνης γιατί σχεδόν πάντα περνάτε τα όρια. Χμμ και μετά γίνεται χαμός. Που καταλήγει σε τσακωμό… Που καταληγει σε επικό σεξ. Που καταλήγει στην ενδόμυχη σκέψη την ώρα που ανάβετε τσιγάρο ότι είστε πολύ καλύτερες από εκείνη τη τσούλα που βγήκαμε φωτογραφία. Αίσθημα αυτοεπιβεβαίωσης 2 σε 1.

9. Κάνε μας βρώμικα παιχνίδια
Λατρεύουμε τις γυναίκες που το πρωί είναι κυρίες και το βράδυ άτακτες γατούλες. Εν ολίγοις θέλουμε, μας αρέσει και επιδιώκουμε να κάνουμε την ιερή στιγμή της συνουσίας πιο… πικάντικη. Προγραμμάτισε λοιπόν μια επίσκεψη για αγορά πρόστυχων εσωρούχων και ξεκίνα να μαθαίνεις απ’έξω όλο το kama sutra. Δεν θα το μετανιώσεις. Trust me…

10. Να είσαι ο εαυτός σου
Ακόμα και με αυτές τις “συμβουλές” που μόλις σου έδωσα αν δεν είσαι εσύ όλα πάνε στράφι. Πελέκησε την προσωπικότητα σου και προσπάθησε για το καλύτερο στην ζωή σου αλλά και στην ζωή των άλλων. Βγες έξω, πιες, φαε, γυμνάσου,διάβασε, δες θέατρο, δες ταινία στο σινεμά, πήγαινε ταξίδια.

Γενικά ζήσε, μην υπάρχεις …
Stanley King

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Stanley King διαβάστε εδώ

You may also like