Για τα πιο αξέχαστα πρώτα “δίδυμα” Χριστούγεννα από την myTwins Collection

Σας έχουμε παρουσιάσει κι άλλες φορές την συλλογή για παιδικά ρούχα που έχει σχεδιάσει η δημιουργός του mytwins.gr, Εύη Σταθάτου. Όμως τα ρουχαλάκια που μας παρουσιάζει για τα φετινά Χριστούγεννα και τις γιορτές… μας έχουν ενθουσιάσει.

Αν έχετε διδυμάκια και γιορτάζετε τις πρώτες σας γιορτές, νομίζω ότι δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή…

Ντύστε τα μωράκια σας με τα γιορτινά και funny φορμάκια της συλλογής myTwins Collection, ετοιμάστε τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες για να κρατήσετε για πάντα ζωντανές αυτές τις στιγμές και χαρείτε τις πιο υπέροχες γιορτές της ζωής σας!

My Little Santas

Ο Άη Βασίλης όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι και… δύο! Ντύστε τα μικρά σας με αυτά τα κατακόκκινα μακρυμάνικα φορμάκια, από βαμβακερό ύφασμα που αγκαλιάζει τρυφερά το σώμα τους, και υποδεχτείτε τις γιορτές με το κάλεσμα του αγαπημένου Αγίου όλων των παιδιών. Ho-Ho…Hooo!

My Lovable Snowmen

Χιονίσει, βρέξει, φέτος τίποτα δεν είναι ικανό να σας χαλάσει τη διάθεση! Κυρίως όταν δείτε τα διδυμάκια σας ντυμένα… χιονάνθρωπους σίγουρα θα λιώσετε από συγκίνηση, όπως το χιόνι στην πρώτη ηλιαχτίδα!
Φορέστε τους τα πιο χαριτωμένα μακρυμάνικα βαμβακερά φορμάκια της συλλογής myTwins Collection, με print χιονιού και χιονάνθρωπου, και αφήστε τα να σας πουν το Merry Christmas!

Καλά Χριστούγεννα, ντυμένα πάντα με πολλή αγάπη και … myTwins Special Xmas collection! 

Στο eshop της myTwins Collection θα βρείτε ακόμη όλα τα νέα Twin Sets της Φθινοπωρινής – Χειμωνιάτικης συλλογής, αλλά και παλιότερα κομμάτια από προηγούμενες συλλογές σε έκπτωση.
#myTwinsCollection #MadeWithTwinLove  

You may also like