Γιορτή της Μητέρας: Ιδανικές φράσεις για να την κάνετε ευτυχισμένη…

dc867d118bfa5b138c1fd7fc88d03432Το να είσαι “μαμά” είναι, νομίζω, η μόνη ιδιότητα από την οποία δεν παίρνεις ΠΟΤΕ ρεπό. 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμη για τις ανάγκες όλης της οικογένειας και σήμερα είναι η μέρα που “γιορτάζουμε”. Παράλληλα είναι η ευκαιρία και οι άλλοι να “αναγνωρίσουν” την προσφορά μας αλλά κι εμείς να συνειδητοποιήσουμε τη δυσκολία του ρόλου μας και όσων έκαναν οι μανάδες μας για εμάς…

Μαζί λοιπόν με το δωράκι και τα λουλούδια που θα της προσφέρετε τι καλύτερο και από μια ευχετήρια καρτούλα φτιαγμένη από τα χεράκια σας; Αν όμως η σχέση σας με τον γραπτό λόγο δεν είναι και η καλύτερη, διαβάστε παρακάτω ιδανικές φράσεις που μπορείτε να γράψετε και να συγκινήσετε την μανούλα σας.

-Μανούλα μου μια φορά με γέννησες και 10 σε παιδεύω μα 100 σε σκέφτομαι και 1000 σε λατρεύω.
-Στην καλύτερη μαμά του κόσμου εύχομαι Χρόνια Πολλά! Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη, την υποστήριξη και τη φροντίδα που μου δίνεις κάθε μέρα. -Σ’ αγαπώ!
-Η γιορτή της μητέρας πάντα μου θυμίζει πόσο υπέροχο είναι να σε έχω μητέρα. Χρόνια Πολλά!!!
-Στην πιο γλυκιά μανούλα του κόσμου εύχομαι Χρόνια Πολλά!!!
-Άλλη μία πολύ όμορφη γυναίκα κάποτε είπε: «Όταν είσαι μητέρα, ποτέ δεν είσαι μόνη στις σκέψεις σου. Πάντα σκέφτεσαι δυο φορές: τη μια για τον εαυτό σου και την άλλη για το παιδί σου» Σοφία Λόρεν. Σ’ ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου και σκέφτεσαι ένα εκατομμύριο φορές για μένα.
-Αν μπορούσα να διαλέξω μαμά πάλι εσένα θα διάλεγα. Συγγνώμη που σε στεναχωρώ καμιά φορά – να ξέρεις ό,τι δεν το κάνω επίτηδες! Χρόνια σου πολλά!
-Αγαπημένη μου μαμά, ό,τι και να σου πω είναι πολύ λίγα μπροστά σ’ αυτά που έχεις κάνει για μένα. Χρόνια Πολλά!
198856_521372284590347_1173307659_n-Νοικοκυρά, δασκάλα, καθαρίστρια, μαγείρισσα, κομμώτρια, γιατρός, νοσοκόμα, λογίστρια, διατροφολόγος, διαιτητής, ψυχολόγος. Είσαι όλα αυτά για μένα και άλλα πολλά που δεν μπορώ να περιγράψω. Σ’ ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Σ’ αγαπώ!
-Όταν κλαίω, ξέρεις πάντα πώς να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη μου και όταν γελάω χαίρεσαι με την ευτυχία μου. Γι’ αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους σ’ αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο. Χαρούμενη Γιορτή της μητέρας!
-Χρόνια πολλά στην όμορφη, τρυφερή και γλυκιά μαμά μου. Μπορεί να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γλυκά του κόσμου αλλά σήμερα είναι η σειρά σου να δοκιμάσεις μπισκοτάκια από τα χεράκια μου. Σε λατρεύω!

Πηγή: baby.gr

You may also like