Όταν η Κρήτη συνάντησε το Rua με τον Γιώργο Ξυλούρη!!!, από την Ελευθερία Σπυράκη

10527886_825111944168748_2171555111793304839_nTον γνωρίσαμε μέσα από το talent show του Alpha Greek Idol 2, το 2011 και η αλήθεια είναι ότι γρήγορα ξεχώρισε ανάμεσα από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, τόσο λόγω του ταλέντου του, όσο και του χαρακτήρα του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ξυλούρη, ανιψιό του αγαπητού σε όλους μας Νίκου Ξυλούρη, που απ΄ ότι φαίνεται πέρα από την Κρητική λεβεντιά που αποπνέει ως άνθρωπος, κληρονόμησε και το ταλέντο του θείου του στο τραγούδι.

Ο νεαρός τραγουδιστής, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο, Έλλη Κοκκίνου, Νίνο και αρκετούς άλλους, προσπαθεί να διαγράψει την δική του πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η οποία προβλέπεται αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ο ταλαντούχος Γιώργος πραγματοποιεί Live εμφανίσεις στο Rua και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη στις 23:00, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, παρέα με τον Βασίλη Οικονόμου.

Αν λοιπόν, ο δρόμος σας φέρει Τρίτη βράδυ στην Νέα Ερυθραία, το RUA θα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές διασκέδασης των Βορείων Προαστίων, αφού θα μπορείτε να απολαύστε το ποτό σας, ακούγοντας live επιτυχίες από την ξεχωριστή φωνή του Γιώργου Ξυλούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

 

You may also like