Γνωρίζετε όλες τις χρήσεις των highlighters;

Το highlighter θεωρείται από πολλές, ένας θησαυρός που δύσκολα αποχωρίζονται. Το μοναδικό πράγμα που αγαπάμε περισσότερο από τα προϊόντα που έχουν δύο χρήσεις, είναι εκείνα που έχουν τρεις ή και περισσότερες. Αν δε, ξέρεις να αξιοποιείς και κάθε δυνατότητα ενός highlighter, τότε είσαι πολύ τυχερή. Ας δούμε λοιπόν, πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μαγικό προϊόν με 7+1 τρόπους.

  1. Εφαρμόστε ακριβώς στο κόκαλο κάτω από τα φρύδια. Όχι στην κόγχη ή στο κινητό βλέφαρο. Με αυτό τον τρόπο τα μάτια σας θα φαίνονται ανοδικά και μεγαλύτερα.
  2. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στο κέντρο των μήλων. Ακριβώς στο κέντρο του οστού, πάνω από τα μάγουλα και κάτω από τα μάτια. Θα τονίσει το contouring και τις γωνίες που έχετε δημιουργήσει και θα χαρίσει αέρα φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας.
  3. Στην περίπτωση που κάνετε contouring στα πτερύγια της μύτης, για ένα πιο λεπτό αποτέλεσμα, προσθέστε λίγο highlight στη ράχη της. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνει πιο ντελικάτη.
  4. Ίσως το πιο παλιό κόλπο του μακιγιάζ, είναι να προσθέτουμε λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών. Έτσι, όχι μόνο φαίνονται πιο λαμπερά και πιο μεγάλα, αλλά και πιο ξεκούραστα, μιας και το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα σκοτεινό.
  5. Με μια σχεδόν διαγώνια γραμμή, εφαρμόστε κατά μήκος όλων των μήλων. Από το κέντρο μέχρι το σημείο που ξεκινάνε τα μαλλιά. Ανακατέψτε καλά τα χρώματα με το ρουζ και το contouring, για ένα μαλακό αποτέλεσμα.
  6. Μια ελάχιστη δόση στο κέντρο του κινητού βλεφάρου, θα κάνει το βλέμμα σας πιο ξεκούραστο και λαμπερό.
  7. Εφαρμόστε λίγη ποσότητα στην καρδιά του άνω χείλους. Είναι ένα σημείο, που είδαμε από πολλούς makeup artists και μας άρεσε πολύ. Δείχνει τα χείλη πιο σαρκώδη και πιο ζουμερά.
  8. Αναμείξτε κάποιο highlighter σε υγρή μορφή με την ενυδατική σας, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο. Θέλει προσοχή στην αναλογία. Να θυμάστε πως 2-3 σταγόνες αρκούν.

You may also like