Γνωρίσαμε τα αρώματα Killian από κοντά…

Όταν σε καλεί ο όμιλος της Estée Lauder Hellas για να καλωσορίσει ένα brand υψηλής αισθητικής όπως τα αρώματα KILIAN,  δεν γίνεται να μην σου κινηθεί η περιέργεια… και να μην αποδεχθείς άμεσα την πρόσκληση για το  ειδικό Press Event για τις head beauty και fashion editors του ελληνικού Τύπου, στο εστιατόριο Fuga στο Μέγαρο Μουσικής.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σαράντης ΤσιμιλίμηςGlobal Director of Education and Retail Strategy Development της μάρκας KILIAN, προκειμένου να συστήσει στις προσκεκλημένες το πολυτελές brand. Στα πλαίσια της ομιλίας που παραχώρησε, ο κύριος Τσιμιλίμης ανέλαβε να μιλήσει για τη φιλοσοφία της μάρκας KILIAN, για τον ιδρυτή Kilian Hennessy, καθώς και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υψηλής αρωματοποιίας.

 Από την ίδρυσή του το 2007, το brand KILIAN εκπροσωπεί το χώρο των υπερπολυτελών αρωμάτων και φιλοδοξεί να επιτύχει μία τέλεια συμφωνία μεταξύ κομψότητας και ασυμβίβαστης πολυτέλειας. Με την παραδοχή «Το Άρωμα σαν Τέχνη», τα απροσδόκητα αρώματα του brand KILIAN αφηγούνται μία ολοκληρωμένη ιστορία ξυπνώντας τα συναισθήματα που εμπνέει ο τίτλος τους, όπως ένα λογοτεχνικό σενάριο.

Η μάρκα KILIAN περιλαμβάνει 9 συλλογές και πάνω από 35 αρώματα, συμπεριλαμβανομένων των: “L’œuvre Noire”, “Arabian Nights”, “Asian Tales”, “In the Garden of Good & Evil”, “Addictive State of Mind”, “Moonlight in Heaven”, “Black Phantom”, “From Dusk Till Dawn”, όπως επίσης και αρώματα που διατίθενται αποκλειστικά στις BOUTIQUES KILIAN.

“ Ένα άρωμα πρέπει να είναι μια τέλεια ιστορία, πολύ πριν γίνει μια όμορφη οσφρητική αρμονία. Ένας σκηνοθέτης πρώτα γράφει το σενάριο και μετά ξεκινάει την παραγωγή… Έτσι ακριβώς ανέπτυξα και εγώ την κάθε συλλογή. Επιλέγω να ονομάσω κάθε άρωμα με έναν «τίτλο» και έναν «υπότιτλο», εκφράζοντας την ιδέα ότι κάθε μυρωδιά είναι η αρχή μιας αληθινής ιστορίας, μιας ιστορίας που δεν έχει ακόμα ειπωθεί. Όλα μου τα αρώματα είναι για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργώ αρώματα τα οποία εκφράζουν το συναίσθημα που εμπνέει ο τίτλος τους. Τίποτα δεν με ενδιαφέρει περισσότερο από το να αναπαράγω αυτήν την αλήθεια.”

KilianHennessy

Ενώ κάθε δημιουργία είναι μοναδική και διαφορετική, υπάρχουν τρείς επαναλαμβανόμενες αξίες οι οποίες είναι εμφανείς σε όλες τις δημιουργίες KILIAN.

 

 Παράλληλα, κάθε υπερπολυτελές άρωμα KILIAN αποκτά μία ορατή υπόσταση, διεγείροντας τις αισθήσεις στο σύνολό τους. Από το μπουκάλι και το υλικό του μέχρι τις θήκες, τις κασετίνες και τα luxury clutches που συνοδεύουν τις συσκευασίες, το brand επισφραγίζει τη μετάβαση στο πραγματικό.

You may also like