Γνωρίσαμε τη νέα σειρά προϊόντων Northern Collection της Natura Siberica

Μπορεί η παρουσίαση της νέας σειρά των προϊόντων καθαρισμού προσώπου της  Natura Siberica να έγινε στο 48 Urban Garden, αλλά κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας στην Αγόριανη, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε  τη Northern Collection.

Και μας άρεσε η αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που άφησε στην επιδερμίδα μας… Η νέα σειρά αποτελεί συνέχεια του best seller προϊόντος Northern Soap με βάση το κάρβουνο, το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για βαθύ καθαρισμό του προσώπου αφού απορροφά με ευκολία ακαθαρισίες και τοξίνες από τους πόρους. Ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ενώ κατέχει το ΒΡΑΒΕΙΟ του καλύτερου προϊόντος φροντίδας προσώπου Γαλλία – Παρίσι 2015.

Η σειρά Northern Collection προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος χάρη σε ένα πολύτιμο μείγμα άγριων σιβηρικών βοτάνων. Η NATURA SIBERICA ξαναγυρίζει σε αρχαίες συνταγές και σαμανικές παραδόσεις των σιβηρικών φυλών Nenec, Selkup και Khanty, οι οποίες ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν αυτά τα βότανα για να παρασκευάζουν ελιξίρια ευεξίας και ομορφιάς.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη λαμπερή παρουσίαση στο αγαπημένο 48 Urban Garden

 

You may also like