Γνωρίστε την Ανναστέλλα Λαζάρου, μια ταλαντούχα interior designer/blogger

Θυμάμαι τον εαυτό μου, παιδί ακόμη, να λέω πως θέλω να γίνω διακοσμήτρια. Αμφιβάλλω αν γνώριζα πραγματικά τι σήμαινε αυτό. Προφανώς, το γούστο της γιαγιάς μου και η ερασιτεχνική της ενασχόληση με τη διακόσμηση, να είχε επηρεάσει και το δικό μου DNA.

Αγαπούσα όμως πολύ και το γράψιμο. Τις ελεύθερες ώρες μου, όλο με μολύβια και χαρτιά καταπιανόμουν… ποιήματα, πεζά, σκέψεις, καταγράφονταν όλα σε μια κόλλα χαρτί.

Τελικά, κατέληξα στην αρχική μου αγάπη και αμέσως μετά το σχολείο ξεκίνησα σπουδές στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Οι επιδόσεις μου, παραπάνω από καλές, μου δίνουν αυτοπεποίθηση να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και γνωριμίες… ρίσκο;

Σίγουρα! Σημασία έχει πως η θέληση και η τύχη, βοήθησαν στο να ξεπεραστεί οποιοδήποτε εμπόδιο και να πετύχω σε αυτό που ξεκίνησα ώστε σήμερα, 16 χρόνια μετά την πρώτη μου δουλειά σαν ελεύθερος επαγγελματίας, το portfolio μου να περιλαμβάνει πληθώρα κατοικιών, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων που έχουν δημιουργηθεί άλλοι από το μηδέν και άλλοι μεταμορφώθηκαν μέσω μιας ανακαίνισης.

Και η αγάπη μου για το γράψιμο όμως, δεν πήγε χαμένη. Με αρκετές συνεργασίες κατά διαστήματα με περιοδικά του χώρου -και όχι μόνο-, γράφοντας άρθρα, δίνοντας λύσεις σε αναγνώστες και έχοντας μόνιμες στήλες σε κάποια από αυτά, ήταν αναπόφευκτη η δημιουργία ενός blog διακόσμησης, της decofairy (decofairy.wordpress.com)

Εκεί, μέσα από καθημερινά άρθρα, μοιράζομαι ό,τι μου κάνει εντύπωση και με εμπνέει, δίνω λύσεις σε αναγνώστες που ζητούν τη βοήθειά μου και γράφω τις ιδέες μου και τις απόψεις μου για θέματα διακόσμησης, αρχιτεκτονικής και τέχνης.
Όσο για μένα σαν άτομο, αγαπώ τα θαλάσσια σπορ, τη μαγειρική, το διάβασμα βιβλίων μυστηρίου, λατρεύω τη φωτογραφία, η οποία και με έχει συνεπάρει τον τελευταίο χρόνο και τα ταξίδια είναι η ζωή μου.

Σκοπός μου; Να κάνω τον κόσμο ομορφότερο… ουτοπικό; Μπορεί… αρκεί, όμως, να πω ότι προσπάθησα.


Με βρίσκετε καθημερινά εδώ: decofairy.wordpress.com
Δουλειά μου μπορείτε να δείτε εδώ: www.spaceinteriors.gr

You may also like