Γνωρίστε τους Σigma!

Το μουσικό συγκρότημα ‘Σigma’, δημιουργήθηκε το Μάιο του 2009, όταν ο Σπύρος Καραγιάννης και ο Σπύρος Ρήγος, αποφάσισαν να διαμορφώσουν ένα δυναμικό μουσικό σχήμα με ζωντανό και εύθυμο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα.
Το όνομά τους, το εμπνεύστηκαν από το πρώτο γράμμα του κοινού ονόματός τους, Σπύρος.
Οι Σigma στην μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, με ευρύ μουσικό φάσμα ελληνικών και ξένων τραγουδιών, πραγματοποίησαν εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές και σε μεγάλα Φεστιβάλ.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η εμφάνιση με τον Κωστή Μαραβέγια το Σεπτέμβρη του 2012 στο Στάδιο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.

Τον Ιούνιο του 2012, οι Σigma πραγματοποίησαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ “Όταν Μου Λες Σ’ αγαπώ”, το οποίο αποτελεί το πρώτο τους Digital Single που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011, ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, αυτό το μήνα.
Σε αυτή θα μπορούμε να ακούσουμε  κομμάτια όπως τα “Μη Με Ρωτάς”, “Για Σένα”, Κούκλα Μου” και “Άνοιξέ Μου” και ακόμα πέντε, σε στίχους και μουσική του Σπύρου Ρήγου και Σπύρου Καραγιάννη.
Περιφρονώντας τα άσχημα γεγονότα και λατρεύοντας την καλή παρέα, τη φασαρία και τη ζωντάνια, οι Σigma έχουν τον τρόπο τους να ανεβάζουν τη διάθεση στο…κόκκινο!

Οι Σigma είναι οι:
Σπύρος Καραγιάννης : Φωνή
Σπύρος Ρήγος : Κιθάρα – Φωνητικά
Φίλιππος Μιχαλόπουλος : Μπάσσο – Φωνητικά
Νίκος Ροκάς : Πλήκτρα
Κώστας Ρήγας : Τύμπανα

 

 

Ανακαλύψτε τους στις σελίδες:

http://www.facebook.com/groups/127425347362810/

http://www.jumpingfish.gr/Sigma,

http://www.myspace.com/ssigma

http://www.facebook.com/sigmatheband

You may also like