Γυμνή ομορφιά στις παλέτες σκιών

Το nude makeup είναι ένα μακιγιάζ που έχει παγίδες. Το θέλετε απλό για να μοιάζει σαν να μην φοράτε τίποτα; Ή προτιμάτε έντονα χείλη για να κάνετε μεγαλύτερη εντύπωση; Μπορείτε να επιλέξετε μια σκιά, κοντά στα χρώματα της επιδερμίδας σας,  ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας αγαπημένο office look. Κάτι που μπορεί πανεύκολα να μετατραπεί σε βραδινό, με την προσθήκη μιας μεταλλικής σκιάς ή ενός pigment. Οι nude παλέτες ματιών, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, στο νεσεσέρ μας και στην χειραποσκευή μας. Και όταν έρχεται η συζήτηση γύρω από αυτές, βάζουμε καφέ και μιλάμε για τα άπειρα διαφορετικά στυλ που μπορούν να μας χαρίσουν. Ναι, ακόμα και αν δεν ξέρετε καν τι σημαίνει ο όρος «ανοιχτή μπανάνα».  Ευτυχώς, αυτήν μας την αγάπη την συμμερίζονται και όλες οι εταιρείες της ομορφιάς, με αποτέλεσμα η καθεμιά να μας δίνει την δική της πρόταση, για κάθε διάθεση, στυλ και πορτοφόλι.

  1. Η συλλογή Chocolate Bar με τις σκιές ματιών προσφέρει μια νέα ματ εμφάνιση. Η ματ παλέτα Chocolate Chip περιέχει έντεκα φανταστικές σκιές Chocolate Bar, που μετατρέπονται σε ένα ματ αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη διάσημη πούδρα από κακάο της Too Faced, ενώ αναδύει ένα εκλεπτυσμένο άρωμα σοκολάτας. Αυτή η μικρού μεγέθους παλέτα αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ ταξιδιού για λάτρεις της ομορφιάς, όπου και αν βρίσκονται.
  2. Ανακαλύψτε την ιδανική παλέτα για άψογη εμφάνιση σε κάθε περίσταση. Εννιά ματ και ιριδίζουσες σκιές ματιών, δύο ρουζ και μία πούδρα λάμψης για βλέμμα και πρόσωπο που κόβει την ανάσα. Η παλέτα Wonderful Stars των Sephora είναι το απόλυτο εργαλείο για να αναδείξετε το βλέμμα και το πρόσωπό σας με τις αποχρώσεις της, που φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα για αψεγάδιαστο μακιγιάζ.
  3. Η θρυλική παλέτα i-Divine της Sleek MakeUP διαθέτει 12 αποχρώσεις μεταλλικών σκιών, σε έντονες αποχρώσεις. Κάθε παλέτα i-Divine περιέχει περλέ αποχρώσεις που προσδίδουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Διαθέσιμη σε μια ποικιλία χρωματικών συνδυασμών, η i-Divine σας περιμένει.
  4. Η συλλογή Naked μεγαλώνει με τη νέα Palette Naked Ultimate Basics και τις 12 μοναδικές φυσικές αποχρώσεις της. Για ποιον τύπο μακιγιάζ; Αυτή η κομψή παλέτα προσφέρει μια μεγάλη επιλογή για ματ αποχρώσεις, αλλά και μια απόχρωση ημιμάτ, ιδανική για να δώσετε μια πινελιά λάμψης στο βλέμμα. Με αυτή την εξαιρετικά ευέλικτη παλέτα, οι Beauty Addicts θα μπορούν να δημιουργήσουν αμέτρητες εμφανίσεις. Το Extra Bitter, το ηλιοκαμένο πορτοκαλί και το Lethal, το σοκολατί με τις κόκκινες ανταύγειες ήδη έχουν ήδη κάνει αίσθηση! Ακόμη μια φορά η συσκευασία κλέβει τις εντυπώσεις: μια φίνα θήκη με χρυσαφί αποχρώσεις και γραφικό σχέδιο που υπνωτίζει.

5. Η Extreme Neutrals Eye Shadow Palette της Laura Mercier αποτελεί μια συλλογή χρωμάτων και υφών που μπορούν να  δημιουργήσουν μόνα τους ή σε συνδυασμό πάρα πολλά και διαφορετικά αποτελέσματα. Από τις πιο βασικές nude αποχρώσεις στις πιο σκούρες και θερμές, όλες σε γήινους τόνους για να ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, σε κάθε στιλ και σε κάθε περίσταση.

You may also like