Γυρίζοντας το “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (+video)


Έρωτας, πάθος, δράμα, βροχές, λιακάδες, χιόνι… η Πλάκα… ο Χριστόφορος ποτέ δεν είναι ίδιος… όπως και η Μαρίνα Καλογήρου! Η μήπως είναι;

Όπως μας πληροφόρησε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός “το “Αν…” είναι δύο ταινίες σε μία”. Τι θα γινόταν αν ο Δημήτρης γνώριζε τη Χριστίνα και αν δεν τη γνώριζε.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Village (εταιρείας παραγωγής) :Το «Αν…» είναι μία ερωτική ιστορία με φόντο την Αθήνα του σήμερα και με κεντρικά θέματα τον «έρωτα» και τη «μοναξιά» που παραμένουν στην εποχή μας δύο από τα σημαντικότερα κεφάλαια στη ζωή κάθε ανθρώπου.
Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε.

http://www.dailymotion.com/video/xshqot_yy-teaser-trailer-1080p-hd-yyyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms
Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή.
Ένας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.

– Μία ερωτική ιστορία σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εποχές… Τι πιο απλό;
– Η αλήθεια είναι πως το πιο απλό, είναι και το πιο δύσκολο…”

Μάλιστα επισημαίνουν ότι το σενάριο της ταινίας με τίτλο «Αν…» είναι πρωτότυπο και δεν αποτελεί remake ή sequel της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 29 Νοεμβρίου.

Βρήκαμε στο youtube το making off, πλάνα από τα γυρίσματα του “Αν’…Νομίζω θα σας δώσουν μία ιδέα για το τι μας περιμένει…..

You may also like