Δάφνη Νεοφύτου: Modern day fashion blogger, από τη Ν. Σχοινά

10814316_10152845075461955_1444723764_nΌταν υπάρχει θέληση, δημιουργικότητα και πάθος τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.  Φωτεινό παράδειγμα η Δάφνη Νεοφύτου, η νεαρή fashion blogger και δημιουργός του Life-Report και παράλληλα  φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε…

Νατάσσα Σχοινά: Ανήκεις στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο των fashion bloggers.Τι σημαίνει η μόδα για σένα;

Δάφνη Νεοφύτου: Με τιμά πολύ να ανήκω σε αυτή την κοινότητα (fashion blogging). Για μένα η μόδα σημαίνει πολλά πράγματα. Είναι τρόπος ζωής, έκφρασης απόψεων και συναισθημάτων. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας.

Νατάσσα Σχοινά: Θες να μας μιλήσεις λίγο για το LifeReport και για το τι ακριβώς κάνεις σε αυτό;

Δάφνη Νεοφύτου: Το life-report είναι το προσωπικό μου blog, όπου οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να δουν τις δικές μου στιλιστικές προτάσεις και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν που μπορεί να έχουν σχέση με το φαγητό ή την διασκέδαση, την διακόσμηση και την αισθητική της καθημερινότητας. Επίσης μέσα σ’ αυτό, μπορούν να βρουν συμβουλές σε θέματα ομορφιάς και γενικά πράγματα που κάνουν την ζωή μιας κοπέλας πιο αισθητική και λαμπερή. Tosite είναι καλαίσθητο, με πολλές δυνατότητες και σύντομα θα περιέχει πιο πολύ υλικό με νέες ιδέες.

Νατάσσα Σχοινά: Το blog σου είναι ένα από τα πιο φρέσκα, νεανικά και φυσικά στιλάτα. Πως αποφάσισες να το δημιουργήσεις;

Δάφνη Νεοφύτου: Πριν 2 χρόνια και ενώ βρισκόμουν στο τρίτο έτος της σχολής μου, έχοντας την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου για την μόδα και την ομορφιά αλλά και να «εκμεταλλευτώ» με έναν πιο δημιουργικό τρόπο τις ατελείωτες ώρες που περνούσα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου.

10808280_10152845075441955_1869780836_nΝατάσσα Σχοινά: Υπάρχει κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ της ντουλάπας σου που δε μπορείς χωρίς αυτό;

Δάφνη Νεοφύτου: Έχω μεγάλη μανία με τα παπούτσια. Όσοι διαβάζουν το blog μου νομίζω πως το έχουν καταλάβει αυτό… (χαχα) Γενικά δίνω μεγάλη προσοχή στα παπούτσια γιατί είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στο outfit μας πάντα με μια ιδιαίτερη τσάντα.

Νατάσσα Σχοινά: Ποια Ελληνίδα ή ξένη θεωρείς fashionicon και γιατί;

Δάφνη Νεοφύτου: Μου αρέσει αρκετά το style της OliviaPalermo, καθώς καταφέρνει να έχει αυτό το chic και minimal ύφος σε όλες τις εμφανίσεις είτε είναι πρωί είτε βράδυ.

10819012_10152845075446955_885349506_nΝατάσσα Σχοινά: Παράλληλα σπουδάζεις στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών. Τι είναι αυτό που στοχεύεις να αποκομίσεις; Γνώσεις ή καριέρα;

Δάφνη Νεοφύτου: Ναι. Τελειώνω το τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ήταν η μοναδική σχολή που θα μπορούσε να μου ταιριάζει και μπορώ να σου πω πως με έχει βοηθήσει αρκετά, γιατί και η μόδα και το θέατρο είναι τέχνες που χρειάζονται κριτική σκέψη, καλλιέργεια και φαντασία. Αρχικά θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου και στην συνέχεια να αποφασίσω τι είναι αυτό που θέλω να κάνω.

Νατάσσα Σχοινά: Από τη μία σχολή, από την άλλη μόδα και ίντερνετ… Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο. Στον ελεύθερό σου χρόνο, τι κάνεις;

Δάφνη Νεοφύτου: Η αλήθεια είναι πως η μέρα μου είναι γεμάτη αλλά πάντα βρίσκω χρόνο να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, όπως γυμναστήριο, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά ή να βγαίνω σε κάποιο από τα αγαπημένα μου μέρη στην Αθήνα.

Νατάσσα Σχοινά:  Αν μια καλή νεράιδα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια ευχή σου, ποια θα ήταν αυτή;

Δάφνη Νεοφύτου:  (Χμμ) Επειδή πιστεύω στα παραμύθια και τις νεράιδες -άλλωστε και το blog μου κάπως έτσι ξεκίνησε… μια νεραϊδοευχή (χαχα)- θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να μπορώ να κάνω πολλά ταξίδια και να γνωρίσω όσα περισσότερα μέρη γίνεται!

 

Μπείτε στο Life-report για να απολαύσετε μόδα με την πινελιά της Δάφνης ή ακολουθείστε την στο facebook 

Διαβάστε περισσότερα για τη Νατάσσα Σχοινά

You may also like