Δίδυμος, o Αέρινος διαπραγματευτής

Ο Ιούνιος μπήκε και βρισκόμαστε ήδη στο τρίτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου. Στον αέρινο, ταξιδευτή, καινοτόμο εύστροφο, ευφυή και γοητευτικό συνομιλητή Δίδυμο που έχει την τιμητική του!

Παρ’ότι ο Ερμής, ο Κυβερνήτης των Διδύμων αρχίζει σιγά-σιγά να  μειώνει ταχύτητα για να γίνει Ανάδρομος στις 7/6 κάτι που δυσχεραίνει ως γνωστόν κάθε είδους επικοινωνία και μετακίνηση, δημιουργεί παρεξηγήσεις και μπλεξίματα από το πουθενά, καίει cd, dvd, laptop, iPod, iPad και pc, καθυστερεί και αναβάλει κάθε τι που μπορεί να γίνει μια άλλη μέρα. Δε βαριέσαι… Live another day!

Ο Δίδυμος, όμως δεν πτοείται. Λάτρης των νέων μονοπατιών, των πνευματικών ταξιδιών, της ποικιλίας και της κάθε είδους αναζήτησης, βαριέται εύκολα κι ακόμη πιο εύκολα κάνει φίλους σε κάθε μεριά της γης. Μην τον περιορίσετε, θα το μετανιώσετε. Αναζητά την εμπειρία (όποια κι αν είναι αυτή: σχέση, ταξίδι, βιβλίο, νέοι φίλοι) ως μύστης που ψάχνει για την Αλήθεια.

Δεν θα κουραστεί ποτέ να μιλάει για όσα τον ιντριγκάρουν & όσα τον ενδιαφέρουν πολύ.  Γοητευτικός μέχρι τελικής πτώσεως-μην ξεχνάμε άλλωστε ότι Δίδυμοι είναι ο Johnny Depp και η Angelina Jolie-είναι το ζώδιο που καταφέρνει να έχει 3 σχέσεις παράλληλα, να μην τον έχει πάρει κανείς χαμπάρι και να είναι όλοι/όλες ευτυχισμένοι/ευτυχισμένες! Πώς τα καταφέρνει;

Είναι η νεανική διάθεση, το ανοιχτό μυαλό, το χιούμορ, οι ανεξάντλητες γνώσεις, το ωραίο λέγειν, το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει για τους άλλους ακόμη κι αν ο χρόνος που σου αφιερώνει είναι ουσιαστικά λιγότερος απ’ αυτόν που χρειάζεται η πεταλούδα για να τινάξει τα φτερά της. Δείχνει πάντα μικρότερος από όσο είναι και τις περισσότερες φορές είναι καλύτερος φίλος από ό,τι εραστής. Ως κατεξοχήν νευρικό ζώδιο, είναι συνήθως αδύνατοι, με ευαισθησία στους ώμους, τα χέρια και τους πνεύμονες

We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.
Marilyn Monroe  (1/6/1926-5/8/1962)

Η καλύτερη σχέση για το Δίδυμο είναι εκείνη που ξεκινάει από μια φιλία και καταλήγει πάλι σε μια φιλία. Τα «αερικά» της Μεταβλητής τριάδας του Ζωδιακού, δύσκολα δεσμεύονται και ωριμάζουν και ακόμη πιο δύσκολα κατασταλάζουν.

Στον εργασιακό τομέα είναι καταπληκτικοί διαφημιστές, συγγραφείς, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, χορευτές, σκηνοθέτες. Είναι οι καταληλλότεροι για ομαδική δουλειά και για να εμπνεύσουν τα πλήθη, στη χειρότερη εκδοχή τους, όμως, μπορούν να γίνουν ανελέητα κυνικοί, σκληρά ανταγωνιστικοί, επώδυνα ευθείς και αντικειμενικοί, αλλά και ασαφείς μέχρι τρέλας.

Από τους υπέροχους ποιητές William Butler Yeats και Walt Whitman, τον Dante Alighieri μέχρι τον (άνευ σχολίου) Μαρκήσιο ντε Σάντ, οι άξιοι εκπρόσωποι των Διδύμων είναι πάντοτε γοητευτικοί και πανέμορφοι, ενώ δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη μία και μοναδική Μέριλιν Μονρόε.

Το 2018 ήταν, μέχρι τώρα μια καλή χρονιά, εκτός κι αν υπάρχουν στον προσωπικό χάρτη τους και άλλα ζώδια που επηρεάζονται δυσμενώς από τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που βρίσκονται πλέον σε ζώδια της Γης που δεν είναι τόσο συμβατά με εκείνα του Αέρα.

Με εξαίρεση την αμέσως επόμενη περίοδο, του Ανάδρομου Ερμή, που διαρκεί από τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου, η είσοδος του Δία στον Τοξότη  το φθινόπωρο, που κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ήλιο τους, θα αναδείξει τις εξαιρετικές επικοινωνιακές τους ικανότητες και τα πολλά ταλέντα τους, φέρνοντας σημαντικά οφέλη.

Καιρός να θέσετε νέους στόχους, να δουλέψετε με πιο ομαδικό τρόπο και θα βγείτε κερδισμένοι όσον αφορά τις εντυπώσεις σε χώρους εργασίας, εξαφαλίζοντας παράλληλα καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές σε τομείς όπως η εκπαίδευση, τα media, οι επαφές με το εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρχει επίσης για κάθε είδους νομικό ζήτημα που ίσως σας απασχολεί.

 

You may also like