Δανεισμένα φορέματα και πανάκριβα διαμάντια

Πιστές στο ετήσιο ραντεβού τους, οι σταρ ταξίδεψαν μέχρι τις Κάννες και έγιναν ακόμα πλουσιότερες περπατώντας στο κόκκινο χαλί ντυμένες με …δανεικές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής και πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα που θα μπορούσαν να μηδενίσουν το εθνικό μας …χρέος.

Από τις πιο συζητημένες εμφανίσεις του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ήταν εκείνη της 43χρονης τραγουδίστριας Kylie Minogue που αφίχθη στις Κάννες διεκδικώντας Χρυσό Φοίνικα για τη πρωταγωνιστική συμμέτοχη της στη ταινία επιστημονικής φαντασίας ‘Holy Motors’. Το φιλμ μπορεί να μην ενθουσίασε τη κριτική επιτροπή, όμως η μικροσκοπική Αυστραλέζα έκλεψε τις εντυπώσεις περπατώντας στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας με απαστράπτουσα δημιουργία Dolce & Gabanna. Την επομένη της πρεμιέρας, η Kylie ανέβηκε στη σκηνή του φιλανθρωπικού gala Cinema Against AIDS ντυμένη με ημιδιάφανο κόκκινο φόρεμα Emilio Pucci ενώ τη τελετή λήξης του Φεστιβάλ πόζαρε ντυμένη με ρομαντική γαλάζια δημιουργία Roberto Cavalli και διαμαντένια κοσμήματα Chopard.

Μούσα της πασαρέλας που κάνει νέο επαγγελματικό ξεκίνημα σαν δημοσιογράφος μόδας, η 28χρονη Πολωνέζα καλλονή Anja Rubik επέλεξε το Φεστιβάλ των Καννών για το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου ‘ερωτικού’ τεύχους του περιοδικού 25 Magazine. Η Anja έφτασε στις Κάννες συνοδευομένη από τον σύζυγο της Sasha Knezevic, ανέλαβε ρόλο πρέσβειρας των κοσμημάτων Chopard και έκανε τους πάντες να μιλούν για τις τολμηρές μαυροντυμένες εμφανίσεις της, με αποκορύφωμα το αποκαλυπτικό vintage φόρεμα Roberto Cavalli που επέλεξε για τη τελετή λήξης του Φεστιβάλ.

Έγκυος στο τρίτο της παιδί, η Reese Witherspoon, έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του Φεστιβάλ, ντυμένη με αέρινη μπλε δημιουργία Atelier Versace και κοσμήματα Chopard. Από τα πιο συζητημένα look ήταν εκείνο της κοκκινομάλλας ηθοποιού Jessica Chastain που φωτογραφήθηκε ντυμένη με κεντητό στράπλες φόρεμα Gucci, της αμερικανίδας καλλονής Erin Watson που εμφανίστηκε με κεντημένο φόρεμα Oscar De La Renta και της βρετανίδας Lily Donaldson που πρωταγωνίστησε στην ολόμαυρη φιλανθρωπική πασαρέλα του ιδρύματος amfAR.

You may also like