Δείξε μου τα Νύχια σου, να σου πω ποιά είσαι…

Η ομορφιά περιστρέφεται γύρω από τάσεις που έρχονται και παρέρχονται. Αλλά σε καθεμιά από αυτές, οι γυναίκες έρχονται να βάλουν την δική τους προσωπική πινελιά, ώστε να μετατρέψουν τη κάθε μόδα σε δικιά τους τάση. Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα και με τα νύχια, που είναι ο τέλειος καμβάς και μιας και έχουμε την δυνατότητα να τα αλλάζουμε και να τα μεταμορφώνουμε πολύ εύκολα και γρήγορα. Είτε λοιπόν απλώς εμπνέεστε από τη μόδα, είτε την ακολουθείτε πιστά, ιδού μερικά συμπεράσματα που βγάλαμε.

  1. Κόκκινο το διαχρονικό.

Τα κόκκινα νύχια είναι διαχρονικά από τη φύση τους και φωνάζουν θηλυκότητα, δύναμη και μυστήριο. Επίσης είναι πολύ ωραία επιλογή, εάν θέλουμε να ανεβάσουμε λιγάκι τη διάθεσή μας.

  1. Γαλλικό το κλασσικό.

Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ξεπερασμένο, αλλά εάν είναι αρκετά καλό για το catwalk της Chanel, τότε μας κάνει και με το παραπάνω. Άλλωστε, έχει τόσες παραλλαγές που ποτέ δεν βαριόμαστε.

  1. Ροζ το ρομαντικό.

Τα παστέλ χρώματα είναι βγαλμένα από παραμύθι και μας ταξιδεύουν σε κάστρα, πριγκίπισσες και μονόκερους. Είναι ιδανικά για ένα interview σε μια νέα θέση ή κάποιο άλλο σημαντικό ραντεβού, όπου θέλουμε να παίξουμε safe.

  1. Μαύρο όπως ροκ.

Μέχρι ενός σημείου, θα μπορούσε κάποιος να το θεωρήσει πολύ σκληρό για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Αυτός ο κάποιος όμως, δεν θα είχε σίγουρα καμιά απολύτως ιδέα, για το πόσο μόδα, είναι τα τελευταία χρόνια, τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι. Είναι ροκ, είναι αντισυμβατικό και αποπνέει δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα είστε ενημερωμένες για τις τάσεις.

  1. Fluo το εκκεντρικό.

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα χρώματα έχουν ημερομηνία λήξης. Παρ’όλα αυτά, δεν έχουμε δει μέχρι τώρα κανένα καλοκαίρι που να βρίσκονται εκτός μόδας. Είναι ιδιαίτερα ωραία για πιο νεαρές ηλικίες, μιας και λόγω έντασης, έχουν την τάση να επιδεικνύουν ό,τι ελάττωμα υπάρχει στα χέρια. Επίσης, κρίνονται ιδανικά αν τα συνδυάσετε με αντίστοιχα ρούχα ή για να πάτε σε κάποια συναυλία.

  1. Γυμνά τα τέλεια.

Μπορεί να μην είναι ακριβώς τάση στα νύχια, παρ’όλα αυτά, τα καθαρά, γυαλιστερά και καλοσχηματισμένα νύχια, θα είναι πάντα όμορφα και θα αποπνέουν υγεία. Ένα «γυμνό» μανικιούρ, μπορεί κάλλιστα να εξισορροπήσει τέλεια, ένα έντονο σύνολο ή κάποιο υπερβολικό μακιγιάζ.

You may also like