Δείξε μου το δέρμα σου, να σου πω τι make up να πάρεις

Το δέρμα του καθενός είναι τόσο ιδιαίτερο, όσο είναι και τα προϊόντα κάλυψης που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Και αν θεωρούσατε, πως το αλαβάστρινο δέρμα είναι ουτοπικό, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό, ώστε να βρείτε το κατάλληλο makeup, σύμφωνα με το δέρμα σας.

1. Το makeup σε μορφή πούδρας, είναι ιδανική επιλογή για να καλύψετε την ακμή, τις κοκκινίλες και τις δυσχρωμίες, εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων με ευαίσθητο δέρμα. Η πούδρα της θρυλικής σειράς Double Wear της Estee Lauder, διαθέτει SPF 10 και προσφέρει Μεσαία και απαλή κάλυψη, με διάρκεια 8 ωρών χαρίζοντας φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, χωρίς να προκαλεί αίσθηση ξηρότητας.

2. Τα μεικτά δέρματα, έχουν ανάγκη από προϊόντα που έχουν ως βάση το νερό, προκειμένου να μην βαρύνουν τις λιπαρές περιοχές τους, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν τις ξηρές. Η ασύγκριτα ανάλαφρη σύνθεση του Naked Skin, είναι σχεδόν αόρατη, και εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις θέλετε για να δημιουργήσετε την επιθυμητή κάλυψη, από μέτρια ως υψηλή, και αψεγάδιαστο, ημί-ματ φινίρισμα. Αυτό το υγρό makeup διαχέει το φως, για να σβήσει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα.

3. Για ένα φρέσκο ​​αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας ή αν έχετε ξηρό δέρμα, οι ειδικοί προτείνουν ένα υγρό προϊόν με ανακλαστικές χρωστικές. Τα συγκεκριμένα δέρματα, έχουν ανάγκη από έξτρα δόσεις υγρασίας, οπότε, θέλουν ελαφριά makeup που δεν θα τα βαρύνουν περαιτέρω. Τα cushion προϊόντα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, τα τελευταία χρόνια είναι ιδανικά, μιας και χαρίζουν ένα αρκετά καλυπτικό αποτέλεσμα, χωρίς να αφυδατώνουν το δέρμα. To Teint Encre de Peau le cushion του YSL, προσφέρει φωτεινή όψη και Tailor-Made κάλυψη. Ένα υγρό makeup σε μορφή compact, που προσφέρει αίσθηση δροσιάς & ενυδάτωσης.

4. Το μακιγιάζ στις ώριμες επιδερμίδες, ακολουθεί τα μονοπάτια του skincare του. Γενναιόδωρες δόσεις κολλαγόνου και βιταμινών, είναι χαρακτηριστικά που κρίνονται απαραίτητα ακόμα και στο makeup. Το  Liftactiv Flexilift Teint είναι ένα αντιρυτιδικό makeup, που χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα lifting και λάμψης. Απευθύνεται σε γυναίκες που διανύουν την δεκαετία των 40, μιας και ενσωματωμένη αντιρυτιδική φροντίδα. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με collagyl, το οποίο αποτελείται από 3 κορυφαία αντιρυτιδικά συστατικά της Vichy.

You may also like