Δείπνο με Ομπάμα και Κλούνεϊ αξίας 6 εκατομμύρίων δολαρίων

Είναι απίστευτο το Marketing και τους τρόπους που “χρησιμοποιούν” οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των πολιτικών αρχηγών στο εξωτερικό. Μάλιστα αν ψηφίζατε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είχατε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε μία κλήρωση με “βραβείο” μία θέση στο τραπέζι ανάμεσα στον Ομπάμα και τον Τζωρτζ Κλούνεϊ.

Μεγάλη επιρροή στο εκλογικό σώμα των Αμερικανών έχουν τα διάφορα λόμπι και ακόμα περισσότερη οι Celebrities του Ηollywood που υποστηρίζουν τους διάφορους πολιτικούς. Ως εκ τούτου, όποιος υποψήφιος τους έχει με το μέρος του, έχει και σημαντικό προβάδισμα στους ψηφοφόρους. Ο Μπάρακ Ομπάμα φαίνεται ότι είναι ασυναγώνιστος στο συγκεκριμένο «παιχνίδι».

Οι υποστηρικτές του θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μία κλήρωση έτσι ώστε να παραβρεθούν σε δείπνο που θα γίνει στο σπίτι του Τζωρτζ Κλούνεϊ στο οποίο καλεσμένος θα είναι και ο Ομπάμα, καθώς και περίπου άλλα 150 άτομα από το χώρο του κινηματογράφου αλλά και της πολιτικής.

Η συγκεκριμένη κλήρωση φαίνεται ότι έφερε στην καμπάνια του Ομπάμα έσοδα της τάξεως των 15 εκατομμυρίων Δολαρίων. Το δείπνο όμως αναμένεται να κοστίσει περίπου 6 εκατομμύρια.

Οι διασημότητες έπαιζαν πάντα τον ρόλο τους ως υποστηρικτές κάποιου υποψηφίου στις ΗΠΑ. Αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς πρώτη φορά αποκτούν τόσο μεγάλη επιρροή και έρχονται τόσο κοντά και τόσο φανερά κοντά σε έναν πρόεδρο.

Από την πλευρά του ο Ρόμνεϊ δεν βρίσκει και πάρα πολλούς υποστηρικτές μέσα από το Χόλυγουντ. Το γεγονός ότι και ο πρόεδρος Ομπάμα τάχθηκε χθές ανοιχτά υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι ένα στοιχείο που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο στην επανεκλογή του.

You may also like