Δείτε πώς γυμνάζονται οι celebrities και πάρτε ιδέες…

Ας παραδεχτούμε πως η μόδα εισβάλει στα πάντα. Από το πώς θα ντυθούμε και θα βαφτούμε, μέχρι το πώς θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας ή ακόμα και το πώς θα γυμναστούμε. Οι ανά τον κόσμο celebrities, μοιράζονται τα μυστικά τους για ένα καλλίγραμμο σώμα, για να μας αποδείξουν, πως αυτό που τόσο πολύ ζηλεύουμε όταν κοιτάμε, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προπόνησης.

Η Gigi Hadid, δηλώνει μεγάλη υποστηρίκτρια του kick boxing αλλά και της άσκησης plank, ή αλλιώς «σανίδας», για την οποία σας μιλήσαμε εδώ.

Η Eva Mendes, από την άλλη, προτιμάει την διαλειμματική προπόνηση. Ο συγκεκριμένος τρόπος άσκησης συνδυάζει υψηλής έντασης ασκήσεις για μικρά χρονικά διαστήματα ή χαμηλότερης έντασης ασκήσεις για μεγαλύτερα διαστήματα. Η σταθερού ρυθμού προπόνηση είναι δημοφιλής για την απώλεια κιλών.

 

Στην Emily Ratajkowski αρέσει η γιόγκα και η ορειβασία, αν και όπως ομολογεί και η ίδια, δυσκολεύεται στο να βάλει την γυμναστική σε ένα σταθερό πρόγραμμα στη ζωή της, γι’αυτό την έχει συνδυάσει με τα ρεπό της.

H Beyonce, ισχυρίζεται πως όλα είναι θέμα κινήτρου. Προτιμάει να γυμνάζεται με λίγα κιλά και με πολλές επαναλήψεις, συνοδευόμενες από τα αγαπημένα της τραγούδια που την βοηθάνε στο να κρατάει το ρυθμό της. Καθίσματα, προβολές, κοιλιακοί, τρικέφαλοι και δικέφαλοι με παραλλαγές ροκανισμάτων, είναι το μυστικό της για να κρατιέται σε φόρμα.

You may also like