Διάλειμμα στην καρριέρα της αποφάσισε η Katy Perry

Διάλειμμα από την καριέρα της θα κάνει η Katy Perry στο τέλος του επόμενου μήνα, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της, καθώς αυτός ο χρόνος δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις τον Ιανουάριο η δημοφιλής popstar ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, τον κωμικό ηθοποιό Rusell Brand κάτι που φαίνεται να της στοίχισε πολύ ψυχολογικά.

Ωστόσο, όσο καιρό η Perry θα κάνει… διάλειμμα, ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Katy Perry: Part of me” που θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου, θα δείξει κρυφές πτυχές της ζωής και της προσωπικότητας της πολυαγαπημένης καλλιτέχνιδος. Θα τη δείχνει να κλαίει, ανήμπορει να προχωρήσει μετά τον χωρισμό της, ενώ η ίδια δηλώνει ότι δεν φοβάται να ερωτευτεί ξανά!

Μάλιστα, στο ντοκιμαντέρ αφήνει υπόνοιες πως το διαζύγιό της ήταν αποτέλεσμα της έντονης εργασίας της και της καριέρας της, κάτι που δεν της άφηνε σχεδόν καθόλου χρόνο για τον σύζυγό της, ώστε οι δυο τους να απομακρυνθούν. Όμως, η 27χρονη popstar δεν μετανιώνει για τον γάμο της. “Κάθε μάθημα είναι πολύτιμο στη ζωή κι έχω καλό υλικό για τα τραγούδια μου!”.

 

[vsw id=”K16NvLCk2CY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Πηγή:MIRROR, http://www.real.gr

You may also like