ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της REN SkinCare με 3 Summer Kit από 8 προϊόντα

Ποιά μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον διαγωνισμό; Είτε ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε για ένα απλό 3ήμερο είτε μείνετε στην πόλη, δεν έχετε λόγο να μην συμμετάσχετε!

Η REN SkinCare συνεργάστηκε με το δανέζικο brand DAY Birger et Mikkelsen δημιουργώντας ένα υπέροχο  Limited Edition Travel Kit. Το minimal νεσεσέρ περιλαμβάνει μία επιλογή από 8 απαραίτητα προϊόντα της REN, που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος για καθημερινή χρήση.

Ποιά είναι τα προϊόντα που θα κερδίσουν οι 3 τυχερές;  Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask (10ml), EvercalmGentle Cleansing Milk (25ml), Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream (15ml), Vita MineralTM Lip Balm (15ml), Oat and Bay Conditioning Shampoo (50ml), Pro-vitamin Hair Conditioner (50ml), Neroli and Grapefruit Body Wash (50ml) and Neroli and Grapefruit Body Cream (50ml).

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις;

Ακολουθείστε και τα 3 βήματα:
➡️1 Ακολουθήστε τις σελίδες μας στο FB & Instagram.
2) Πείτε μας ποιό προϊόν περιποίησης δεν αποχωρίζεστε ποτέ
➡️3) Κάντε tag κάτω από τη φωτογραφία -στα comments- μία φίλη σας που θα την ενδιέφερε να κερδίσει στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός αυτός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας. Μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 27 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Την Παρασκευή 28/07 το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο site, στη συνέχεια στη σελίδα μας στο FΒ και θα λάβουν μήνυμα στο προφίλ τους στο fb

You may also like