Διαγωνισμός: Θέλετε να κερδίσετε τα πιο γευστικά μπαχαρικά από το Baharat;

IMG_3556

Το ταξίδι του «BAHARAT»μετρά μερικά χρόνια πίσω όταν ξεκίνησε βασιζόμενο στην  εταιρία της οικογένειας Ψιλιανού που εισήγαγε και τυποποιούσε στη χώρα μας μπαχαρικά, βότανα και τσάι.Το «BAHARAT»  δεν άργησε να βρει την ταυτότητά του και εξελίχθητε από τη «νέα γενιά» σε κάτι που όλοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν και διαδικτυακά, μονάχα με ένα «κλικ».

Το νέο πρόσωπο της εταιρίας μπαχαρικών και προϊόντων  «BAHARAT» απέκτησε e-shop χαρακτήρα, με σκοπό οι λάτρεις των μυρωδιών και αγαθών της γης, να μπορούν να τα αποκτήσουν online, απ’ όλη την Ελλάδα, σε οικονομικές τιμές και πάντα φρέσκα, καθώς όλα τα προϊόντα επεξεργάζονται από την ίδια την εταιρία.

Μπαχαρικά από κάθε γωνιά της γης, όσπρια, βότανα με ευεργετικές ιδιότητες, που βοηθούν και σε μία ισορροπημένη  διατροφή,superfood με αποξηραμένα φρούτα και καρπούς, ποικιλία τσαγιών-πράσινα, μαύρα, λευκά, κόκκινο (χωρίς καφεΐνη), τσάι βοτάνων και ayuverda είναι μονάχα μερικά από τα προϊόντα που διατίθενται και online, για όσους δεν έχουν τον χρόνο να τα ψωνίσουν από ένα κατάστημα, για εκείνους που θέλουν να τους παραδοθούν άμεσα, αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο, συνθέτοντας σε μία οικολογική πλην κομψή συσκευασία,  μία επιλογή μπαχαρικών, ξηρών καρπών, superfood, βοτάνων και τσαγιών – μέσα στα ανάλογα αξεσουάρ από κούπες, γυάλινα βάζα και χάρτινα φίλτρα.

Μυρωδιές και γεύσεις μοναδικές, από όλο τον κόσμο, άριστης ποιότητας, μπορούν να βρεθούν στα χέρια σας, με ένα μονάχα «κλικ». «Χρωματίστε» λοιπόν τη καθημερινότητά σας,  ένα γεύμα σας ή ένα δώρο σας, γρήγορα και εύκολα, αποκτώντας τους καρπούς της γης, με μία μόνο κίνηση.

Τα Baharat προσφέρουν, λοιπόν, σε δύο τυχερούς αναγνώστες του The K-magazine, δύο πακέτα που περιλαμβάνουν:

 5 βάζα μπαχαρικών  (baharat μείγμα για κοκκινιστά, καρινο για κοτόπουλο, μείγμα θαλασσινών, ταντουρι, πάπρικα καπνιστή)

2 σωλήνες με αλάτια περίεργα (κίτρινο με κρόκο  και ροζ Ιμαλάιων)

3 τσάγια αρωματικά (σοκολάτα τσίλι, πράσινο μέντα,  Άγιος Βασίλης μαύρο με κανέλα γαρίφαλο και πορτοκάλι)

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

1. Κάντε like στις σελίδες του The K-magazine και baharat στο facebook και κοινοποιείστε το συγκεκριμένο άρθρο στους φίλους σας.

2. Στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο και διεύθυνση) στο inbox του The K-magazine /facebook μέχρι τις 18 Μαρτίου 2015

Στις 19 Μαρτίου, μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα ανακοινωθούν οι δύο νικητές…

Καλή σας επιτυχία!

BAHARAT

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-8089300
Email: [email protected]
Site: www.baharat.gr
Facebook: https://www.facebook.com/baharat.gr

You may also like