Διαγωνισμός : 3μηνη συνδρομή στο Sensia Spa & Gym Studio & Πισίνας@ St.George Lycabettus

Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και φροντίδα…αν μάλιστα αυτό το “ζούμε” μέσα στο πολυτελές περιβάλλον του St.George Lycabettus, στο Κολωνάκι, ακόμα καλύτερα!

Το διάσημο ξενοδοχείο και το The K-magazine προσφέρει σε μία τυχερή αναγνώστρια μία τρίμηνη συνδρομή, με την οποία μπορεί να επωφεληθεί και να απολαύσει:

Δωρεάν χρήση της πισίνας!

Δωρεάν χρήση του gymstudio! 

Δωρεάν χρήση Sensia hamam και Jacuzzi!

v  Έκπτωση 15% σε όλες τις θεραπείες του spa!

Κάντε λοιπόν Like στη σελίδα μας στο facebook  και στείλτε  μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και email) στην ειδική φόρμα επικοινωνίας .

Ο διαγωνισμός λήγει Παρασκευή 31 Μαϊου στις 23.59μμ. και η τυχερή νικήτρια θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου μεταξύ 12.00-14.00μμ από το site The K-magazine. Ενδιαφέρεστε;

SWIMMING_POOL

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Το The K-magazine (εφεξής «Ο διοργανωτής») και το ξενοδοχείο St.George Lycabettus διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου μία τυχερή αναγνώστρια της ιστοσελίδας www.k-mag.gr θα κερδίσει μία 3μηνη συνδρομή στο Sensia Spa & Gym Studio & Πισίνας.
2.Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στον διοργανωτή και σττο ξενοδοχείο St.George Lycabettus  καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
3.Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
4.Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 31 Μαϊου στις 23.59μμ. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

5.Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στα στοιχεια που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας του Διοργανωτή να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
7.Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στη σελίδα του The K-magazine στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές.
8.Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Ο Διοργανωτής  διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
9.Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το The K-magazine διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
10.Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

You may also like