Διαλέξτε τη νέα σας καπαρντίνα

Είναι από τα ρούχα που δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα και συνήθως υπάρχουν σε παραπάνω από ένα χρώματα. Το trench coat ή καλύτερα η καμπαρντίνα είναι ένα από τα κομμάτια που ένας άνθρωπος κάθε φύλου έχει. Είναι ο αδιαμφισβήτητος κλασσικός σύντροφος της άνοιξης ή ακόμα και των πιο ζεστών ημερρών του χειμώνα. Εύκολα χωράει στην ντουλάπα σας και δεν έχει καμία σημασία η ενδυματολογική κλίση σας για να αποκτήσετε μία.

Αλλά από την κλασσική καμπαρντίνα του Sherlock Holmes τα πράγματα έχουν αλλάξει και έτσι ακόμα και αυτό το μοναδικό αναλλοίωτο στο χρόνο ρούχο έχει μεταμορφωθεί και έχει προσαρμοστεί στη σημερινή πραγματικότητα. Ευτυχώς όμως χωρίς να χάσει τίποτα από την παλιά του αίγλη και ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα υφάσματα ποικίλουν και μπορούμε να βρούμε από το κλασσικό μέχρι μία διάφανη βινίλ, το θέμα είναι ποια θα είναι και τόσο τολμηρή ώστε να τολμήσει να την φορέσει. Έτσι, από το «παραδοσιακό» στυλ φτάνουμε στα πολυτελή και γυαλιστερά υφάσματα, που γίνονται τάση αλλά δεν είναι απαραίτητο να την ακολουθήσουμε πιστά. Σημασία έχει να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει και σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα φορώντας την.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσωπικά, το αγαπημένο μου στυλ καπαρντίνας είναι εκείνο που φόρα η Audrey στο Breakfast at Tiffany, μέσα στη βροχή, δεν συμφωνείτε; Βοηθά βέβαια και το αγόρι που τρέχει από πίσω της, αλλά αυτό θα το παραλείψουμε. Εκτός από το αγαπημένο μπεζ λοιπόν άλλο ένα χρώμα που είναι ιδιαιτέρα αγαπητό και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, είναι το χακί. Υπάρχει όμως τόσο μεγάλη ποικιλία να διαλέξετε αν είσαστε αρκετά τολμηρές, και σκεπτόμενες την προοπτική της άνοιξης τολμήστε ένα κόκκινο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μην ξεχνάτε έξαλλου ότι το σημαντικό είναι να νιώθουμε όμορφα με τα ρούχα μας και να φτιάχνουν τη διάθεση όταν τα φοράμε. Ε, δεν έχετε βαρεθεί τα μαύρα και τα μπλε;

You may also like