Διαμέρισματα για γυναίκες με άρωμα…άνοιξης!

Ο ερχομός της άνοιξης πάντα ειναι συνυφασμένος με αλλαγές. Ξεκινά με τη φύση και εμείς ακολουθούμε…γινόμαστε πιο δραστήριοι, έχουμε μία πιο θετική αντιμετώπιση της ζωής κι ίσως πιο ευγενικοί….

Μία τέτοια μεγάλη αλλαγή επηρεάζει και το περιβάλλον μας, στο σπίτι! Αγοράζουμ νέα αξεσουάρ, είδη σπιτιού, αλλάζουμε υφάσματα στα έπιπλα κι άλλα όμορφα κι ενδιαφέροντα αντικείμενα…
79ideas-floral-patterns
Ανεξάρτητα με το ποιές ειναι οι τάσεις της μόδας, κάθε άνοιξη παρατηρούμε τα floral μοτίβα και τους pastel τόνους. Σήμερα μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες και να τις χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας!

Αν αφεθήκατε στην ευφορία που “προκαλούν” αυτές οι φωτογραφίες, ίσως να δώσετε προσοχή στα λουλούδια. Προσθέστε τα στο σπίτι σας με ταπετσαρίες, υφάσματα ή κεραμικά.
Μόνο προσοχή, μην υπερβάλλετε, γιατί το αποτέλεσμα, μπορεί να ειναι καταστροφικό και να έχει τον αντίθετο αντίκτυπο στο μάτι” και στην ψυχολογία σας!

79ideas-floral-details

Σε περίπωση που το floral δεν ειναι ο τύπος σας, μπορείτε να βάλετε pastel χρώματα. Φέρνουν έναν φρέσκο και θηλυκό αέρα στο σπίτι, και όλα γύρω τους λάμπουν. Συνδυάστε τα με λευκό ή γκρι και με γεωμετρικά σχέδια!

79ideas-geometric

 

79ideas-pastel-bedroom

79ideas-pastel-colors

 

Πηγή: εδώ

You may also like