Δοκιμάζουμε τα προϊόντα της MAC με τους «μαγικούς» καθρέφτες της

Η τεχνολογία κάνει ξανά το θαύμα της κι εμείς την ευγνωμονούμε.

Η δοκιμή ενός νέου προϊόντος σε ένα κατάστημα ομορφιάς συχνά μπορεί να γίνει δύσκολη έως και αποπροσανατολιστική υπόθεση. Φανταστείτε το εξής: Έχετε μπει στη διαδικασία να ψάχνετε ώρες για το τέλειο κόκκινο ή το nude που ταιριάζει απόλυτα στη δική σας επιδερμίδα. Περιχαρής επιστρέφετε με την αγορά σας σπίτι κι, όταν δοκιμάζετε εκ νέου το προϊόν, το χρώμα είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που φανταζόσασταν στο κατάστημα που σας φαίνεται πιο πιθανό να έχετε πάρει κατά λάθος τα ψώνια της κυρίας που περίμενε δίπλα σας στο ταμείο. Γνώριμο σενάριο; Τότε, θα καταλαβαίνετε τη χαρά που νιώσαμε όταν μάθαμε την είδηση για τη νέα τεχνολογία που ετοιμάζεται να εισάγει η MAC στα καταστήματά της.

Οι «μαγικοί» καθρέφτες που έρχονται στη γνωστή αλυσίδα θα χρησιμοποιούν ενισχυμένη πραγματικότητα που θα επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάζουν ψηφιακά τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Τα looks που θα βλέπετε θα είναι σούπερ ρεαλιστικά, καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία θα χαρτογραφεί το πρόσωπό σας 30 φορές ανά δευτερόλεπτοκαι θα μπορεί να αποτυπώσει επιτυχημένα όλα του τα χαρακτηριστικά.

«Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι μία προσθήκη που θα κάνει μεγάλη διαφορά στα καταστήματά μας», είπε ο Tim Tareco, Senior Vice President, Visual Merchandising and Store Design στη MAC.

Οι εκσυγχρονισμένοι υπερ-καθρέφτες τοποθετούνται αυτήν τη στιγμή στα καταστήματα της Αμερικής, ενώ στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου αναμένεται να φτάσουν σταδιακά στις αρχές του 2018.

You may also like