Μία δροσερή σαλάτα εξ Ανατολής….

ΥΛΙΚΑ:
ένα σακουλάκι με Farro (για 10 λετά βράσιμο)
ντομάτα
αγγουράκια μικρά
ξερό κρεμμύδι
μαϊντανός
balsamico
ψιλοκομμένα αμύγδαλα
αλάτι και πιπέρι

6a00e554f1ae93883301901b5b98b1970b-800wi

anatolitikh salataΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Βάλετε το Farro να πάρει μία βράση για δέκα λεπτά. Εκείνη την ώρα μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σε μικρά κομματάκια. Στραγγείστε το Farro και βάλτε τα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Προσθέστε τα λαχανικά, σάλτσα και το αλάτι και πιπέρι για τη γεύση. Είναι τόσο εύκολο!

Μπορείτε να προσθέσετε φέτα ή κατσικίσιο τυρί, αποξηραμένα cranberries ή αβοκάντο ή να αντικαταστήσετε τα κουκουνάρια στη θέση των αμυγδάλων…

Πηγή: εδώ

You may also like