Δυναμικές γυναίκες στηρίζουν την W.I.N. Hellas

Ενημερωμένες και άκρως ευαισθητοποιημένες η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ντορέτα Παπαδημητρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Αννίτα Ναθαναήλ δεν θα μπορούσαν να μην αποδεχτούν για ακόμη μια φορά την πρόσκληση της «W.I.N. Hellas», Μάντας Παπαδάκου και της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου και να φωτογραφηθούν με τα βραχιολάκια που σχεδίασε για το σκοπό αυτό η Χριστίνα Κοντοβά, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Το HELLO! βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και μίλησε μαζί τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη WIN hellas

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια. Είναι διπλή χαρά για εμένα γιατί εκτός από την ομάδα της W.I.N. Hellas, που προσφέρει ένα αξιοσέβαστο έργο, είναι πολύ καλή μου φίλη η Χριστίνα Κοντοβά, που σχεδίασε τα βραχιολάκια. Εύχομαι να ανταποκριθεί ο κόσμος και να στηρίξει αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια και το σημαντικό έργο της W.I.N.».

Η Δέσποινα Καμπούρη για τη WIN Hellas

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ: «Αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση. Είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε με κάθε ευκαιρία δίπλα σε αυτές τις γυναίκες που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας. Δεν υπήρχε λοιπόν καμία περίπτωση να μη στηρίξω αυτήν τη νέα προσπάθεια της W.I.N.».

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου για τη WIN Hellas

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στο έργο της W.I.N. Ό,τι έχει να κάνει με γυναίκες και με θέματα κακοποίησης είμαι πάντα μάχιμη και παρούσα. Σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε με τον τρόπο μας».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη WIN Hellas

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «Συνεργάζομαι με τη W.I.N. περίπου δύο χρόνια. Με έχει βοηθήσει πολύ γιατί έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν ψυχολογική κακοποίηση. Έχω δημιουργήσει νέες φίλες, τη Χριστίνα, τη Μάντα, τη Σαμάνθα, που με αγαπάνε και με έχουν στηρίξει. Έχω κάνει νέες φίλες που με αγαπάνε και με έχουν ειλικρινά βοηθήσει. Πιστεύω πολύ σε αυτή την οργάνωση γιατί εκτός του ότι μας φέρνει κοντά, έχω στείλει πάρα πολλά άτομα για βοήθεια».

ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: «Θεωρώ πολύ καλή κίνηση της Χριστίνας και όλων των μελών της W.I.N. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες κινήσεις, ο σκοπός είναι ιερός».

ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ: «Ο αγώνας κατά της ενδοοικογενειακής βίας και τη βίας των γυναικών πρέπει να εφευρίσκει πάντα νέους τρόπους προκειμένου να γίνει γνωστό το έργο της W.I.N. στις γυναίκες και να ενισχύουμε όσο μπορούμε οικονομικά τον οργανισμό».

Η Ορθούλα Παπαδάκου, η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά και η Μάντα Παπαδάκου της WIN Hellas

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης δεν θα μπορούσε να λείπει η δημιουργός του βραχιολιού, Χριστίνα Κοντοβά. «Όταν σχεδίασα το βραχιόλι “Love”, σκέφτηκα ότι ήταν ωραίο να το δώσουμε στον οργανισμό και να στηρίξουμε το έργο του. Γι’ αυτό καλέσαμε τις φίλες μας και αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας με μεγάλη χαρά. Υπάρχει ήδη στο site του “watermelon”».

Tα βραχιόλια που είναι σε ροζ χρυσό, χρυσό και ασήμι, γράφουν Love και κοστίζουν 12 € το ένα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην W.I.N. Hellas.

Τα βραχιόλια μπορεί να τα βρει κάποιος στα γραφεία της W.I.N. Hellas – 2108996636, www.winhellas.gr, στη Watermelon-beachwear.com – 2102838093 και στο Epic Day SPA στη Γλυφάδα – 2108944510.

Πηγή: http://www.missbloom.gr, HELLO!

You may also like