“Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου” στο Θέατρο Αμιράλ

Η αισθηματική κομεντί που σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας και πρωταγωνιστούν οι Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Πηνελόπη Πλάκα ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Αμιράλ, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε με ομολογουμένως πολύ φθηνό εισιτήριο (ξεκινά από 8 ευρώ μόνο).

Το έργο πραγματεύεται την κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις και τη μέση ηλικία, τον τρόπο ζωής της «καλής κοινωνίας», καθώς και τη ματαιοδοξία των καλλιτεχνών.

Παρακολουθώντας την παράσταση την περασμένη εβδομάδα, διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη (διότι οι ηθοποιοί ήταν ιδιαιτέρως αξιόλογοι) πως οι ερμηνείες δυστυχώς, ήταν ιδιαίτερα χλιαρές, ενώ κάποιοι πρωταγωνιστές έδειχναν να μην απολαμβάνουν καθόλου ούτε το έργο, ούτε αυτό που κάνουν προκαλώντας προφανώς δυσάρεστα σχόλια και από τους θεατές.

Τόσο ο κατά τ’ άλλα αγαπημένος Χάρης Ρώμας όσο και η Πηνελόπη Πλάκα «υπερπαίζουν» κάνοντας κάποιες φορές ακόμη και τις δραματικές σκηνές να δείχνουν αστείες, ενώ το υπερβολικό γυμνό της Πηνελόπης Πλάκα ήταν ανούσιο. Ο δε Πέτρος Μπουσουλόπουλος ήταν προφανές ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται κάπου αλλού εκείνες τις ώρες παρά να παίζει στην συγκεκριμένη παράσταση, αφού ειδικά στο τέλος μάρκαρε τα βήματα και διεκπεραίωνε το ρόλο του σαν να τον υποτιμούσε.

Κατά τα άλλα το κείμενο είχε μηνύματα που βασίζονται σε ειλικρινή συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς παρατηρώντας τους σύγχρονους ανθρώπους και εν τέλει τη ζωή.

You may also like