Είμαστε έτοιμοι για την άνοιξη;

Μάιος, επιτέλους! Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και ίσως ο ωραιότερος μήνας του χρόνου… Νομίζω πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η άνοιξη μπήκε για τα καλά! Και μάλιστα με τον πιο θεαματικό τρόπο.. Πρωτομαγιά με έναν καταγάλανο ουρανό, έναν ξάστερο ήλιο!
Σπίτι μας ξεκινήσαμε την περίοδο που η αυλή μας θα είναι γεμάτη από φίλους, αγαπημένους ανθρώπους που περνάμε καλά μαζί τους, χαλαρώνουμε κι απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές, δυνατές στιγμές!

Είμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές για βόλτες και για εκδρομές… έχουμε πολλούς λόγους για να βγούμε από το σπίτι και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τη διάθεσή μας!

Επίσης σκεφτήκαμε αυτό το μήνα, μιας και ξεκινάει The wedding season, να σας προτείνουμε ιδέες σε σχέση με τους γάμους! Τι λέτε;
Οφείλω να ομολογήσω ότι οι τελευταίες δύο χρονιές ο Μάιος δεν ήταν ο καλύτερος μήνας. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά τι εννοώ! Ήταν μήνες μεγάλων αλλαγών στην προσωπική μου ζωή που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μου – ο καθένας με διαφορετικό τρόπο- ώστε να μπορέσω να δω τη ζωή μου (και του Παύλου) πιο ώριμα κι αντικειμενικά και να γίνουν τα γνωστά ξεκαθαρίσματα που έπρεπε να γίνουν καιρό τώρα.

Ελπίζω ο φετινός Μάιος να είναι καλύτερος, να μην χρειαστεί να αγχωθώ για τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά μου και να κυλήσουν όλα ευχάριστα … με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες για όλους μας! Και το εννοώ..

Τελευταία όλο και πιο συχνά βλέπω το σύστημα “ο θάνατός σου, η ζωή μου”  και φυσικά επιβεβαιώνω πόση ανασφάλεια και κακία (κατά συνέπεια) υπάρχει. Γιατί, βρε αγάπη μου, “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα” για να αισθανθείς εσύ καλύτερα; Ασχολήσου με τη δική σου αυλή κι άσε τους άλλους να κάνουν τη ζωή τους και να προσπαθήσουν με την ησυχία τους να βελτιώσουν τη ζωή τους και την καθημερινότητα τους; Γιατί δεν χαίρεστε με την χαρά του άλλου; Τέλος πάντων… άλλη -μεγάλη συζήτηση!

Να χαμογελάτε…κάνει καλό στην υγεία και είναι μεταδοτικό!!!! 

Κατερίνα Μαντά

Υ.Γ. Μπορείτε να μας γράφετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τις δικές σας ιστορίες στο προσωπικό μου mail  katerina_manta@hotmail.com ή στο [email protected]

Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείτε στους λογαριασμούς μας στα social media:

twitter : @k-maggr
instagram ως @thekmagazine
facebook:  k-mag.gr στο http://www.facebook.com/kmaggr

You may also like