Είναι επίσημο! Η Maisie Williams γίνεται η νέα μεταλλαγμένη των X-Men!

Η  Wolfsbane βρήκε την ιδανική ηθοποιό για να την ενσαρκώσει.

Τη Maisie Williams, τη γνωρίσαμε και τη λατρέψαμε ως AryaStarkστο GameofThrones και τώρα ήρθε η στιγμή να την απολαύσουμε σε ένα άλλο επιτυχημένο κινηματογραφικό σύμπαν, αυτό των X-Men. Όπως επιβεβαιώθηκε κι επισημοποιήθηκε από την παραγωγή, η 20χρονη Αγγλίδα ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία «The New Mutants» κι έχει αναλάβει το ρόλο της Rhane Sinclair / Wolfsbane, ενός κοριτσιού που έχει αυξημένες αισθήσεις, θεραπευτικές δυνάμεις και την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε λύκο.

Η ταινία θα κινείται σε ένα πιο σκοτεινό κλίμα ενώ οι «Νέοι Μεταλλαγμένοι» θα είναι ουσιαστικά μία ομάδα νεαρών ενηλίκων X-Men. «Φτιάχνουμε μία ταινία τρόμου που διαδραματίζεται μέσα στο σύμπαν των X-Men. Δεν υπάρχουν κοστούμια. Δεν υπάρχουν supervillains. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ, πολύ διαφορετικό», είπε ο σκηνοθέτης του «The Fault in Our Stars», Josh Boone.

Η ιστορία της Rahne στα Comics, θέλει τον πατέρα της, έναν βίαιο πάστορα (Reverend Craig), να τη μεγαλώνει σαν ορφανό και, μόλις εμφανίζει τις μεταλλαγμένες δυνάμεις της, να οδηγεί ένα εξαγριωμένο πλήθος για να την κάψουν, πιστεύοντας ότι είναι δαιμονισμένη. Όταν μετά το κυνήγι λιποθυμά κι επιστρέφει στην ανθρώπινη μορφή της, η γιατρός Moira Mac Taggert τη σώζει, την υιοθετεί και την οδηγεί στο σχολείο του Καθηγητή Xavier.

Η Williams βρίσκεται στην ιδανική ηλικία για το συγκεκριμένο ρόλο κι αν κρίνουμε από το πόσο επιτυχημένα απέδωσε το χαρακτήρα της Arya στο GOT, το ταλέντο της θα ξεδιπλωθεί και θα δέσει άψογα με το ταπεραμέντο της Wolfsbane, μιας εκ των πέντε «επικίνδυνων» νέων μεταλλαγμένων (Magik, Cannonball, Mirage, Sunspot).

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να φτάσει στους κινηματογράφους στις 13 Απριλίου του 2018.

You may also like