Εγκυμοσύνη : Έξυπνοι τρόποι για να ανακοινώσετε το ευτυχές γεγονός!

Με τόσες πολλές επιλογές από χαριτωμένες και όμορφες φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα ηλεκτρονικά μέσα όπως το Tumblr και το Pinterest, η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό γεγονός. Και γιατί όχι είναι εξάλλου ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορούν να συμβούν! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε διαφόρους ιδιαίτερους τρόπους για να την ανακοινώσετε…

Διαβάστε τις παρακάτω επιλογές διαλέξτε και εμπνευστείτε!

1_scrabble-tiles

 

*SCRABBLE
Τα γράμματα του Scrabble είναι πολύ καλή επιλογή για δημιουργικές φωτογραφίες ώστε να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας, και μου αρέσει ιδιαίτερα η χρήση του συγκεκριμένου τρόπου όπως φαίνεται στη φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο χώρο των γραμμάτων για το “O”. Επίσης το να συμπεριλάβετε μέσα στην ανακοίνωση και σχετικές ημερομηνίες όπως η μέρα του γάμου είναι σίγουρα πάρα πολύ διασκεδαστικό.

 

 

2_big-brother-or-sister1*BIG BROTHER or SISTER
Όταν αναμένετε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια, αφήστε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στην μετάδοση των ειδήσεων. Είναι πάντα μια καλή ιδέα. Σκεφτείτε τον ενθουσιασμό και μόνο του μικρού παιδιού που θα μάθει ότι θα γίνει ο μεγάλος αδελφός ή η μεγάλη αδερφή, αλλά και πόσο όμορφο θα είναι να το ανακοινώσει στον μελλοντικό μπαμπά!

 

 

 

 

4_bump-ahead1*BUMP AHEAD
Ακόμα μια δημιουργική πρόταση – και μου αρέσει πιο πολύ κυρίως γιατί έχει χιούμορ- είναι η ταμπέλα που προειδοποιεί για ” BUMP AHEAD” δηλαδή όπου να ‘ναι πλησιάζει ύψωμα! Με αυτόν τον τρόπο ενημερώνουμε ότι το ύψωμα στο μέλλον θα είναι μία κοιλίτσα με μωράκι! Είναι κάπως εκκεντρική σαν ιδέα, αλλά είναι χαριτωμένη!

 

 

 

 

5_colorful-balloons1*Το λένε τα μπαλόνια!
Κάντε το φύλο να αποκαλυφθεί με έναν μοναδικό τρόπο…. είναι και αυτή μία πολύ σημαντική στιγμή! Φτιάξτε ένα κουτί σε ουδέτερο χρώμα και γεμίστε το με μπαλόνια ανάλογα του φύλου! Χαρίστε το κουτί στον σύντροφό σας και όπως θα λύνει την κορδέλα, θα το καταλάβει από το χρώμα των μπαλονιών!

 

 

 

 

 

8_baby-shoes1*Παιδικά παπουτσάκια
Μία ακόμα πολύ γλυκιά ιδέα είναι η εικόνα των παπουτσιών της μητέρας και του μπαμπά στη σειρά και ενδιάμεσα να έχετε προσθέσει ένα ζευγάρι μικροσκοπικά παπούτσια που θα φορεθούν από το νέο μωρό!

You may also like