Εκδηλώσεις στο θέατρο Λυκαβηττού για το καλοκαίρι

Pink Martini (11 Ιουλίου)

Το δωδεκαμελές μουσικό συγκρότημα των Pink Martini, από το Πόρτλαντ του Όρεγκον των ΗΠΑ, ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, θα ξεκινήσει τον χορό των φετινών συναυλιών στο ιστορικό θέατρο. Τα τραγούδια του συγκροτήματος χαρακτηρίζονται ως ένα μουσικό οδοιπορικό, που ξεκινάει από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου ως τη μυστηριώδη Αραβία, από τη σημερινή Νέα Υόρκη στην Αβάνα του ’30, από το εξωτικό Σεν Τροπέ ως τη μυστικιστική Κίνα, ενώ καταφέρνουν να συνδυάζουν ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς.


Morrissey (16 Ιουλίου)

Ο Βρετανός μουσικός Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ θα εμφανιστεί στο θέατρο Λυκαβηττού για μία μοναδική συναυλία, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες των Smiths.


Πλιάτσικας – Ζουγανέλη (18 Ιουλίου)

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο της φετινής τους περιοδείας, θα κάνουν στάση στον Λυκαβηττό, για να παρουσιάσουν τις πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές δουλειές τους, “Είπα στους φίλους μου” και “Προσοχή στο κενό”.

Dead can Dance (23 Σεπτεμβρίου)

Ένα ονειρικό κλείσιμο στις φετινές εκδηλώσεις στο Θέατρο του Λυκαβηττού υπόσχονται οι ιστορικοί Dead Can Dance, οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1981 από τους Lisa Gerrard και Brendan Perry, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, και θα επισκεφτούν την χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδεία τους.

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

You may also like