Ελβετία: Έρχονται τα “sex boxes”

sexboxdriveΟι “άστεγοι του έρωτα” πολύ σύντομα θα έχουν τη δική τους στέγη ή, για την ακρίβεια, το δικό τους κουτί στη Ζυρίχη! Ο λόγος για τα περιβόητα «sex boxes» (κουτιά του σεξ), όπως έχουν ονομάσει οι ελβετικές αρχές τους χώρους «στάθμευσης για σεξ», τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 26 Αυγούστου. Αυτή η οργανωμένη υπαίθρια αγορά σεξ που στόχο έχει να αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης όπου συγκεντρώνονται οι περισσότερες εκδιδόμενες είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο, αποτέλεσμα μεγάλης μελέτης και εμπειρίας δανεισμένης από άλλες χώρες. Τα sex boxes έχουν τοποθετηθεί στην παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης και στην είσοδο της περιοχής τους υπάρχει μια κόκκινη ομπρελίτσα η οποία συμβολίζει την πορνεία.

Στον πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο δρόμο υπάρχουν εννέα τέτοια κουτιά, που είναι στην ουσία στέγαστρα όπου μπορεί να παρκάρει ο πελάτης το αυτοκίνητό του προκειμένου να προχωρήσει μέσα σ’ αυτό σε περιπτύξεις με την εκδιδόμενη. Πάντως, υπάρχουν και δύο στέγαστρα, μικρότερου ύψους, για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή εκτός αυτοκινήτου. Σε κάθε sex box υπάρχει, δε, και ένα κουμπί κινδύνου που μπορεί να προκαλέσει την άμεση επέμβαση της ασφάλειας.

Τη νύχτα τα “κουτιά του σεξ” θα φωταγωγούνται με φώτα διαφορετικού χρώματος, ενώ στο κέντρο του πάρκου θα βρίσκεται ένας ειδικός χώρος όπου οι εκδιδόμενες γυναίκες θα μπορούν να ξεκουράζονται, να κάνουν ένα ντους ή να μιλούν με κοινωνικούς λειτουργούς.

sex boxesΔεδομένου ότι η περιοχή είναι ιδιωτική, η είσοδος σε αυτή θα μπορεί να είναι άκρως ελεγχόμενη. Αυτό θα επιχειρηθεί με την παρουσία δύο υπαλλήλων από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι τις 5.00 τα ξημερώματα οπότε θα λειτουργεί ο χώρος. Ωστόσο για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση οι πελάτες, δεν θα υπάρχουν ούτε κάμερες ασφαλείας ούτε και συνεχής αστυνομική παρουσία. Εξάλλου υπάρχει η σκέψη να μην επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα με πάνω από έναν επιβάτη. Ολοι τώρα περιμένουν να διαπιστώσουν κατά πόσο η επένδυση ύψους 1,61 εκατομμυρίων ευρώ θα αποδώσει όσον αφορά το καλό της πόλης της Ζυρίχης.

Πηγή: εδώ

You may also like