Ελλάδα: Ποιοι τύποι γυναικών απατούν;

cheating-girl-i-may-have-chea-scarred-37225Το δημοφιλές site AshleyMadison.com, ειδικό στις εξωσυζυγικές υποθέσεις, πραγματοποίησε μια έρευνα με σκοπό να ανακαλύψει ποιες γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στην απιστία. Η έρευνα έγινε σε μέλη του site στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Προσδιορίζει 4 τύπους γυναικών και τη σχέση τους με τη απιστία. Αυτές είναι :

©      Η φοιτήτρια

©      Η Business Woman

©      Η εργαζόμενη μητέρα

©      Η νοικοκυρά

Ο Noel Biderman, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της AshleyMadison.com, δήλωσε : «οι λόγοι που προχωρήσαμε την έρευνα ήταν να ανακαλύψουμε, μέσα από στατιστικά στοιχεία, τι είναι αυτό που ωθεί γυναίκες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων να απατήσουν τον σύντροφο/σύζυγο τους και πως κατακτούν τον μελλοντικό εραστή τους. Ανακαλύψαμε τους τέσσερις τύπους γυναικών που ο λόγος που της ωθεί στην απιστία δεν είναι απλώς το ότι ταιριάζουν τα ζώδια άλλα κάτι πιο βαθύ. Έχει να κάνει με τα θέλω, τις ανάγκες, την ψυχική και σωματική ικανοποίηση που μπορεί να τους προσφέρει.»

 Από το συνολικό δείγμα, το 31,7% ήταν φοιτήτριες και δήλωσαν πως θα το έκαναν για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες. Από αυτές το 28,4% θα προτιμούσε ένα εραστή που θα τις διδάξει νέα πράγματα στον έρωτα. Το 20,3%  είναι ανοικτές σε νέες εμπειρίες και θα ήθελαν να κάνουν ασυνήθιστα  πράγματα. Το 19,6% θα ήθελε να δοκιμάσει  ένα πιο ενδοτικό ρόλο.

woman-workingΟι business Women (γυναίκες επιχειρηματίες), έχουν διαφορετικές ιδέες και προτιμήσεις. Το 32,3% θα ήθελε να ζήσει κάθε κρυφή ερωτική της φαντασίωση χωρίς όρια και φραγμούς. Το 29,6% θέλει να παίξει με τον εραστή παιχνίδια τύπου εξουσίας, το 27,2% θέλει να δοκιμάσει διαφορετικούς ρόλους ενώ το 10,9% επιλέγουν τον εραστή τους με βάση το γεγονός ότι δεν θα τους βάλει κανένα όριο στην ελευθερία τους και με κανένα τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενες μητέρες, που προέρχονται από έναν μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο νιώθουν ότι η φλόγα του σεξ έχει αφήσει τον γάμο ή τη σχέση  τους και έτσι προκύπτουν πιο τολμηρές. Το 33,8% επιζητούν εραστές χωρίς αναστολές. Το 27,9% έλκονται περισσότερο όταν οι εραστές τους είναι επίμονοι και παθιασμένοι.

Τέλος έχουμε τις νοικοκυρές. Το 29,9% προτιμούν κάτι πλατωνικό στον παράνομο έρωτα με πάντα κυρίαρχο το συναίσθημα. Το 27,6% θέλει την αγκαλιά πριν και μετά το σεξ από τον εραστή ενώ το 24,3% επιθυμεί πολλά ερωτικά παιχνίδια και το 19,6% ακόμα και kinky σεξ.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας «γεννήθηκε» ο Lover’s Guide της AshleyMadison.com

Η φοιτήτρια :  Mετακομίζει μακριά από το σπίτι της για σπουδές, για να ζήσει μόνη της ή να συγκατοικήσει, νιώθει απολύτως ελεύθερη. Είναι γεμάτη ενθουσιασμό και όρεξη για dolce vita. Συλλέγει πολλές νέες εμπειρίες. Ο τύπος άντρα που ψάχνει είναι ένας ώριμος, πετυχημένος, συνήθως παντρεμένος, που θα την οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια και θα τη μάθει τα μυστικά του έρωτα. Μια νέα φοιτήτρια στα 20 θέλει να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες στο κρεβάτι. Την έλκουν έντονα οι επιχειρηματίες, επενδυτές και managers.

Η business woman : Πετυχημένη στα επαγγελματικά της, οικονομικά ανεξάρτητη ξέρει ακριβώς τι θέλει και που θα το βρει ακόμα και αν χρειαστεί να το κυνηγήσει. Έχει αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες, γνωρίζει τα γούστα της και είχε πολλές και διάφορες σχέσεις. Συνήθως είναι γύρω στα 30 με πολύ αυτοπεποίθηση. Ο άντρας πρέπει να είναι το ίδιο πετυχημένος με αυτήν . Αγαπούν και οι δύο την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους.  Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές παθιασμένες συναντήσεις  και οι άντρες που προτιμά μια business woman  είναι managers, επιχειρηματίες marketing , σύμβουλοι και δικηγόροι. Μπορεί να της φανούν χρήσιμοι, ιδιαίτερα αν είναι δικηγόροι διαζυγίων, γα τις παντρεμένες επιχειρηματίες.

esq-caught-cheating-1-0310-lgΗ εργαζόμενη μητέρα : Υποδειγματική σύζυγος, περήφανη μητέρα ενός κοριτσιού 4 ετών με ένα πετυχημένο γάμο 8 χρόνων στα σκαριά της. Διατηρεί αρίστη ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας, τρέχει άλλα και ελέγχει τα πάντα. Κάποια στιγμή όμως θέλει να ξεφύγει από την «τέλεια» ζωή της, την τόσο καλά οργανωμένη καθημερινότητα της. Για αυτό το λόγο επιδιώκει να συνάπτει σχέση με νεώτερους εραστές. Θέλει να ζει την κάθε κρυφή της φαντασίωση μαζί του, χωρίς όρια και αναστολές και με τη σειρά του την ανταμείβει με αντοχή και σταθερότητα. Ο νεαρός εραστής αποδέχεται το γεγονός ότι εκείνη είναι παντρεμένη και έτσι δεν συγχέουν στη σχέση τους συναισθήματα αγάπης. Επειδή η εμφάνιση είναι το παν και για τους δύο,  έλκεται συνήθως από αθλητικούς τύπους, καλλίγραμμους τεχνίτες και γοητευτικούς μπαρμεν.

Η νοικοκυρά : Πάντα είχε αυτό που επιθυμούσε. Σπίτι, οικογένεια, σύζυγο, παιδιά. Σκοπός της ζωής της είναι να έχει πάντα το σπίτι στην εντέλεια και το φαγητό στο τραπέζι για τον σύζυγο της που τις περισσότερες φορές την αγνοεί.  Αυτό τη κάνει να νιώθει παραμελημένη και υποτιμημένη. Το ότι ζει το όνειρο της οικογενειακής εστίας δε σημαίνει πως είναι  και ευτυχισμένη, ιδίως στο κρεβάτι και ψάχνει να βρει έναν άντρα που θα τη κάνει να νιώσει πάλι επιθυμητή και ελκυστική ως γυναίκα. Για αυτήν ο τέλειος άντρας θα την βγάλει για δείπνο, θα την νοιάζεται και θα την φροντίζει με τον δικό του αισθησιακό τρόπο. Οι άντρες που συνήθως επιλέγει για να ξεστρατίσει είναι γιατροί, γυμναστές και καλλιτέχνες.

 

Πηγή: εδώ

You may also like