Ελληνικό το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Μεσογείου!

«Ψηλά, στην άκρη του βράχου, σε προνομιακή θέση για να απολαύσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα…», έτσι περιγράφει η Conde Nast Johansens στον ιστότοπό της το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στη Μεσόγειο.

Κι αν δεν σας έρχεται αμέσως στο μυαλό μια εικόνα, σας ενημερώνω ότι πρόκειται για τη Σαντορίνη όπου το περίφημο ξενοδοχείο «Astra Suites» λαμβάνει τα εύσημα!

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω ξενοδοχείο διακρίθηκε ως το πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο από τα παγκοσμίου φήμης βραβεία Conde Nast Johansens, για το 2013.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, το «Astra Suites» έχει θέα ολόκληρη την καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα ή το μπαλκόνι σας είτε παίρνετε το δείπνο σας στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο, οι καταπληκτικές εικόνες δε σταματούν ποτέ…

Σημειώνεται ότι ο Condé Nast Johansens είναι ένας οργανισμός που επιλεγεί τα καλύτερα ξενοδοχεία από 65 χώρες στον κόσμο και περιλαμβάνει στις τάξεις του εκπληκτικά luxury venues, από κάστρα στην Σκοτία και τη Γαλλία μέχρι εξωτικά Spa Venues στις Μαλδίβες.

Πηγή:lifo.gr

You may also like