Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον στο The Mall …

που με εντυπωσίασαν καθώς πήρα μία ιδέα για το τι θα συμβεί στο μέλλον κι έφυγα με την αίσθηση ότι τα θέλω όλα στο σπίτι μου!

Πάντως θα δείτε 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά, για τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία, σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Η  πολυβραβευμένη έκθεση,“Thanks To Tech” , ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό στις 24 Νοεμβρίου, στις 11.00, και καλεί όλον τον κόσμο να θαυμάσει τα τεχνολογικά επιτεύγματα και οικοσυστήματα συσκευών που φανερώνουν πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα! Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν με την «Alexa», η οποία θα φροντίζει να τους ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να τους δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Η πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου,αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία πρόκειται να εντυπωσιάσουν το κοινό. Η υψηλή τεχνολογία έχει την τιμητική της και στο χώρο του ήχου, αφού ο επισκέπτης θα ανακαλύψει ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ θα δει από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!

Και να μην είσαι λάτρης της μαγειρικής, θα γίνεις καθώς έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά και να θαυμάσεις  έξυπνα οικοσυστήματα με συσκευές που μιλάνε μεταξύ τους, συμβουλεύουν και ειδοποιούν το χρήστη τους για την εξέλιξη του φαγητού τους. Πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών δημιουργούν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων. Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν τελειώνουν εδώ! Ψυγεία με εσωτερικές κάμερες παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη αυτών, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους του να ακούνε ραδιόφωνο και να πλοηγούνται στο internet! Όταν τα είδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό… και να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τους απορροφητήρες της elmica και της hoover για διαφορετικούς λόγους. Νομίζω ότι σύντομα θα επισκεφτώ τον “Κωτσόβολο” για ανανέωση των οικοσυσκευών μου!

Η έκθεση “Thanks to Tech” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια σειρά από διαδράσεις που θα προσφέρουν τόσο ψυχαγωγία, όσο και την καλύτερη βιωματική εμπειρία για τη χρήση των συσκευών. Πρωταγωνιστής, το gaming με δύο διαδοχικά τριήμερα να πλαισιώνονται με συνεχόμενες αναμετρήσεις στους κορυφαίους τίτλους της αγοράς:

  • Samsung Challenge: Παρασκευή 24/11 – 16.00, Σάββατο 25/11& Κυριακή 26/11 – 12.00
  • LG Gaming Event: Παρασκευή 01/12 – 16.00, Σάββατο 02/12& Κυριακή 03/12 – 12.00

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Gran Turismo Sport και να ζήσουν μία ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης, για την οποία η θρυλική σειρά έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή εδώ και 20 χρόνια. Γνωρίστε το γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο του GT Sport, στα ειδικά racingpods.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας, με drones και VR τεχνολογίες που μας βοηθούν να μένουμε σε φόρμα, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δική τους τεχνολογική δράση που θα ξεκινά με ζωγραφική σε φυσικό χαρτί και θα μετατρέπεται σε high tech βιωματική εμπειρία.

Φυσικά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς ένας μεγάλος διαγωνισμός θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα!Από αύριο, Παρασκευή θα βρίσκεται διαθέσιμη η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store, οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους!

Τέλος, οι εμπειρίες του μέλλοντος… «περνούν και από το στομάχι», καθώς όσοι επισκεφτούν την πρωτοποριακή έκθεση τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους από τα Goody’s Burger House σε προνομιακή τιμή και να παραλάβουν το φαγητό τους από το εστιατόριο της αλυσίδας του 3ου ορόφου,αποφεύγοντας την ουρά στο ταμείο.

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου
Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ώρες:11.00 – 22.00
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) με την ευγενική χορηγία τωνAlpha Bank, MELLON Technologies, OralB, VISA.

You may also like