Sex: Εξομολογηθείτε τις φαντασιώσεις σας

a31eb177a40de1729b612329601d1ec9Ένας από τους πιο υγιείς τρόπους για να δώσετε νέα πνοή και έξαψη στην ερωτική ζωή σας είναι να εξομολογηθείτε με ειλικρίνεια τις φαντασιώσεις σας ο ένας στον άλλον. Ακόμη κι αν έχετε ήδη μια πλούσια και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, θα γνωρίσετε καλύτερα τον άλλον και θα αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη οικειότητα εάν μοιραστείτε τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά σας. Μπορεί να σας φαίνεται απιστία απέναντι στον άλλον να φαντασιώνεστε σεξουαλικά σενάρια, αλλά θα δυναμώσετε την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το δεσμό σας.

Ζώνη ασφαλείας

Για να διώξετε τους φόβους σας, συμφωνήστε ότι η ζώνη της φαντασίας θα είναι μια ασφαλής ζώνη όπου θα μοιράζεστε σεξουλικά όνειρα χωρίς κρίσεις και επικρίσεις.

Μέσα στη ζώνη της φαντασίας

Μετά από όλα αυτά, συμβουλεύστε τον εκ των προτέρων να μην αποκαλύψει τυχόν μυστικές φαντασιώσεις για την καλύτερή σας φίλη ή τη μητέρα σας, όπως και εσείς μην αναφέρετε δικές σας φαντασιώσεις για τον καλύτερό του φίλο ή τον αδελφό του. Είναι αναπόφευκτο να μας έλκουν οι γοητευτικοί άνθρωποι, αλλά αποφύγετε φαντασιώσεις που μπορεί να πληγώσουν. Όσο δελεαστικό κι αν σας φαίνεται να εξερευνήσετε τις φαντασιώσεις του για τους δικούς σας ανθρώπους, συνήθως αυτά τα πράγματα δεν έχουν καλό τέλος. Μην αναφέρετε ονόματα, δεν χρειάζεται να ξέρει ποιους σταρ του κινηματογράφου προτιμάτε, και περιγράψτε του μόνο συγκεκριμένα στοιχεία της φαντασίωσή σας όπως σεξ δημοσίως, στην παραλία ή στο γραφείο του.

8e095fa346bdf58dbac4996127b92c82Κάντε τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα

Μιλήστε του ειλικρινά για τα αισθήματα σας. Εάν δεν πρόκειται να δεχτείτε ποτέ να σας χτυπήσει ή να τον χτυπήσετε, πείτε το αμέσως. Εάν εκείνος αρνείται να φορέσει το κοστούμι του υπερήρωα, δεχτείτε την απόφαση του. Ωστόσο , εάν ο συντροφός σας προτείνει μια φαντασίωση την οποία θα θέλατε να προσαρμόσετε, θέστε τους κανόνες του παιχνιδιού.Για παράδειγμα, ίσως  δεν θέλατε να συμμετέχετε σε ένα τρίο,αλλά θα ήσασταν πρόθυμη να ντυθείτε σαν να ήσασταν άλλη γυναίκα για μια βραδιά. Η υλοποίηση φαντασιώσεων μπορεί να εμπλουτίσει πολλές πτυχές της ζωής σας.

You may also like