Εορταστικά menu στα ωραιότερα ξενοδοχεία της Αθήνας…

Η πιο λαμπρή εποχή του χρόνου έφτασε και οι προτάσεις για την βραδιά του Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Όσοι λοιπόν ψηφίσετε την εορταστική αίγλη της πρωτεύουσας τότε σίγουρα οι παρακάτω προτάσσεις θα σας φανούν αρκετά δελεαστικές!

  • 01. titania _ xmas time 2015ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σημείο αναφοράς του κέντρου της πόλης, «ντύνεται» γιορτινά και διοργανώνει μοναδικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αλλά και brunch για την πρώτη μέρα του νέου έτους, σε πολυτελείς αίθουσες με μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ζεστασιά, ξεχωριστές γεύσεις και προσιτές τιμές.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαύστε λαμπερά ρεβεγιόν στο ανανεωμένο Olive Garden, την πιο μαγευτική βεράντα της Αθήνας, κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβητού με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από πιάνο και φωνή.

Δύο διαφορετικά μενού, ξεχωριστά για την κάθε γιορτή με την ποιοτική σφραγίδα του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ θα προσφερθούν στο Olive Garden Bar & Restaurant. 
Το μενού 5 πιάτων που προσφέρεται στο Olive Garden, την παραμονή των Χριστουγέννων με 75 €/άτομο, ξεκινάει με ένα ποτό για το καλωσόρισμα και περιλαμβάνει μια σειρά εντυπωσιακών πιάτων όπως: Μυλοκόπι σεβίτσε, με ξύσμα πορτοκαλιού, αστεροειδή γλυκάνισο, χειμωνιάτικα μικρόφυλλα σαλατικά, βινεγκρέτ σαγκουίνι, Ριζότο με κρέμα σπαραγγιών, λεμονόχορτο και τζίντζερ, γαρίδες σοτέ, μουσελίνα ψητού παντζαριού, Χήνα με παραδοσιακή γέμιση, πατάτες με κρέμα τρούφας, μικρά καραμελωμένα καρότα, σάλτσα “Merlot”, Τάρτα με μετσοβόνε και κόκκινη κολοκύθα, πουρέ πράσινου μήλου, θυμαρίσιο μέλι και για επιδόρπιο Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα με crème brûlée, σοκολάτα Valrhona, σάλτσα ροδιού με γιασεμί.

Το μενού 9 πιάτων που προσφέρεται στο Olive Garden την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με 90€/άτομο είναι ειδικά διαμορφωμένο και περιλαμβάνει πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα όπως: Χρυσαφένιος ζωμός πέρδικας με άρωμα πικραμύγδαλου και πέρλες λαχανικών, Σπιτικά γεμιστά ζυμαρικά, με συκώτι χήνας, καπνιστά χτένια, γλυκό κρεμμύδι, χυμό κόκκινης κολοκύθας, Φιλέτο πέστροφας με πουρέ από βασιλομανίταρα, πουρέ ψητού παντζαριού, σάλτσα μανταρίνι, φύτρες σιναπιού, “Sorbet” φιστικιού Αιγίνης, ζελέ “Moscato d’asti”, σάλτσα ροδιού, Μοσχάρι γάλακτος και φιλέτο ελαφιού, κανελόνι με κόκκινη κολοκύθα, πράσινα σπαράγγια, καραμελωμένα κάστανα, σάλτσα visanto με κράνο, Ζεστό σουφλέ παλαιωμένης γραβιέρας, αλμυρό κραμπλ με γλυκάνισο, χειμωνιάτικα μικρόφυλλα σαλατικά, βινεγκρέτ τριαντάφυλλο, “Mont Banc” με σοκολάτα Valrhona, πανακότα βατόμουρο, σάλτσα με φιστίκι Αιγίνης & για το έθιμο του καλωσορίσματος της νέας χρονιάς Βασιλόπιτα & 1 ποτήρι αφρώδη οίνο.

Εναλλακτικά, περάστε την παραμονή των Χριστουγέννων σε ρυθμούς πάρτυ στην αίθουσα Ευρώπη, με ένα εντυπωσιακό μπουφέ που προσφέρεται στα 50€/άτομο και περιλαμβάνει ζεστά και κρύα πιάτα, όπως μεταξύ άλλων: Σούπα από κόκκινη γλυκιά κολοκύθα με τραγανό στήθος πάπιας και φασκόμηλο, Σολομός μαρινέ με παντζάρι, άρωμα γλυκάνισου και πορτοκάλι, σάλτσα με τζίντζερ, σόγια και πιπερόριζα, Σαλάτα με βιολογικό πλιγούρι, καπνιστό σολομό, γαρίδες, μαραθόριζα και σάλτσα μοσχολέμονου, Γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή γέμιση, Γεμιστό μπούτι από αρνάκι γάλακτος σε φύλλο κουτού με κατσικίσιο τυρί, ελιές και δεντρολίβανο καθώς και επιδόρπια όπως Χριστουγεννιάτικο κορμό με πραλίνα και φρούτα του δάσους και Μπανόφι με κρέμα καραμέλα και βάση από μελομακάρονα

Για την πρώτη ημέρα του χρόνου, στο Olive Garden προσφέρεται ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 45€/άτομο.

 

  • Valhrona Chocolate Cylinder, hiltonHILTON

Σχεδιάστε για τα φετινά Χριστούγεννα μια απόδραση στην καρδιά της Αθήνας απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς με αυτούς που αγαπάτε στο Hilton Αθηνών. Το ιστορικό ξενοδοχείο μάς βάζει στο πνεύμα των εορτών από τις 16 Δεκεμβρίου με παραδοσιακά κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, Glühwein, μπισκότα και bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο στολισμένο του lobby.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, το εστιατόριο Βυζαντινό προσφέρει έναν υπέροχο εορταστικό μπουφέ με ζωντανή μουσική, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο μενού του Βυζαντινού διαθέτει μοναδικής έμπνευσης πιάτα που θ’ απολαύσετε συνοδεία ζωντανής μουσικής. Την Ημέρα των Χριστουγέννων, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με εντυπωσιακό μπουφέ, ζωντανή μουσική, ανιματέρ και χριστουγεννιάτικες κατασκευές Origami για τα παιδιά από τη μοναδική instructor της τέχνης του Origami στην Ελλάδα, Μυρτώ Δημητρίου.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο glamorous, σας προτείνουμε το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, όπου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θ’ απολαύσετε gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Την πρώτη νύχτα του χρόνου, μετά το δείπνο σας, ετοιμαστείτε για χορό μέχρι το πρωί με τις μουσικές επιλογές του DJ Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Το ξημέρωμα του 2016 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το περίφημο πρωτοχρονιάτικο πρωινό.

Kαλωσορίστε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί με τα εορταστικά πακέτα και τις προσφορές του Hiltonia Spa! Προτείνουμε το Couple’s package που περιλαμβάνει αρωματικό μπάνιο και μασάζ Ayurveda για δύο. Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με την αγορά δύο δωροεπιταγών παίρνετε ακόμα μία εντελώς δωρεάν. Μάθετε περισσότερα στο www.hiltonathens.gr ή τηλεφωνήστε

* για τα εορταστικά μενού: 2107281351

* για τα πακέτα του Hiltonia Spa: 2107281801

* για την εορταστική προσφορά διαμονής (από €169 με πρωινό): 2107281100

 

  • 1463549_10153540891385301_1881488374_nLe Grand Balcon

Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα της πόλης είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση , Live μουσικές και υψηλή γαστρονομία από τον βραβευμένο με 3 αστερια Michelin chef , Jerome Serres & τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Red Christmas Dinnerμε γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα.  Το δείπνο θα   συνοδεύεται από LIVE άριες από opera αλλά και πολλά δώρα -έκπληξη θα σας απογειώσουν μετά τα μεσάνυχτα!

REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

 Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Gold Gourmet Dinner την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης .  Τα μεσάνυχτα , θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια , Live Jazz trio & το πιο κεφάτο dj set θα σας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

RECOVERY BREAKFAST  To πρώτο πρωινό της χρονιάς απολαύστε το «διαφορετικά» από τις 05.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν, ζυμώνοντας Χριστουγεννιάτικα εδέσματα μαζί με τους chef μας και με Χριστουγεννιάτικο παιδικό σινεμά στο ολοκαίνουργιο Screening Room του ξενοδοχείου.

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191

Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε τις φετινές γιορτές δυο είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχετε πάνω σας,  καλή διάθεση και το πιο λαμπερό χαμόγελο σας!

 

Χρόνια πολλά!

You may also like